Erkenci kuş 28.bölüm 2.fragmanı: Leyla'yı kararından vazgeçirebilecek mi?

Erkenci Kuş 27.son bölümde; Sanem'le mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandırmak arzusu içerisinde olan Can'ın, ay taşından yapılmış yüzükle evlenme teklifi etmesi damga vurdu. Erkenci Kuş son bölümde; Can'ın annesi Hüma, birlikteliklerine gölge düşürmek için kolları sıvadı. Erkenci Kuş 28.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 02.02.2019 19:25 GÜNCELLEME 02.02.2019 19:25

Star TV ekranlarında 26 Ocak Cumartesi tarihinde yayınlanan Erkenci Kuş 27.son bölümde; Can'ın annesi Hüma'nın birdenbire ortaya çıkması ve Sanem'le talihsiz bir karşılaşma yaşamış olması olayların gidişatını beklenmedik bir şekilde etkilemeye başladı. Erkenci Kuş son bölümde; Annesi Hüma'ya aldırış etmeyen Can, Sanem'le mutlu birlikteliklerini nikah masasına taşımak ve hayatlarını sevdiği kadınla birleştirmek için evlilik teklifi hazırlıklarına girişti. Diğer taraftan Hüma, Can'ın sahibi olduğu reklam şirketine hızlı bir giriş yaparken, fırsatı kendi lehine çevirmek isteyen Aylin'in ise hem Sanem'i hem de Leyla'yı kötüleyici ifadelerle beynine zehri akıtmasının ardından Erkenci Kuş 28.bölüm fragmanı iple çekiliyor. Can'ın en kıymet verdiği ay taşından yüzük oluşturarak Sanem'e romantik bir evlilik teklifi gerçekleştirmesinin ve Hüma'nın ortaya çıkışının esasında bir tesadüften ibaret olmayıp Aylin'in çevirdiği dümenin bir parçası olduğunun anlaşılmasının akabinde Erkenci Kuş 28.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ERKENCİ KUŞ 28.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş 27.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

 

ERKENCİ KUŞ 28.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut'un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 28.bölümüyle 2 Şubat Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak. 

ERKENCİ KUŞ 27.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...