Söz 68.bölüm 2.fragmanı: Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! O patlama...

Söz 67.son bölümde; Yavuz, yeniden içinden çıkılması güç bir durumda kalarak, Dragan'ın hazırladığı kumpas hayati bir tercih yapmak mecburiyetinde kaldı. Söz son bölümde; Dragan, Tim'e hain bir operasyon düzenleyip köşeye sıkıştırarak Savcı Derya ile beraber Albay Erdem'i de rehin aldı. Söz 68.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 04.02.2019 14:08 GÜNCELLEME 04.02.2019 14:08

Star TV ekranlarında 28 Ocak Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 67.son bölümde; Sınır tanımaz bir hale gelen Dragan, Yavuz'un sevdiklerinden biri arasında tercih yaparak diğerinin yaşamından vazgeçerek onu ölüme terk etmesi durumunda bırakması sahne oldu. Söz son bölümde; Ateş çemberine merkezine giren Derya ve Yavuz, güçlerini birleştirerek tek yürek olup Dragan'ın ekibini yere sererken, stratejik bir şekilde planlarını uygulamaya aldıklarından bir müddet sonra Dragan, Derya'ya rehin almayı başararak hain operasyonunun ilk adımını gerçekleştirdi. Diğer taraftan Tim ise arkadaşları Karabatak'ın ceza evinde izini sürmeye koyulup onu her yerde didik didik aramaya başladıkları esnada Dragan'ın radarına takılıp köşeye sıkışmalarının ve böylelikle Albay Erdem'in de rehin alınmasıyla Dragan'ın büyük kumpasında ikinci adımın tamamlanmasının ardından Söz 68.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, sevdiği kadın Savcı Derya ve komutanı Albay Erdem arasında seçim yapacak olan Yavuz'un iki arada bir derede kalmasının akabinde Söz 68.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SÖZ 68.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran iddialı ve kaliteli dizi projelerinden Söz 68.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SÖZ 68.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Söz 68.bölümüyle 4 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ 67.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…