Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni dönem! Osman Gazi geliyor...

TRT 1'in izlenme rekorları kıran dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey'in oğlu Osmanlı Devletinin kurucusu Osman Gazi'yi oynayacak olan Burak Özçivit, rolü için eğitim almaya başladı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni dönem! Osman Gazi geliyor...
Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni dönem! Osman Gazi geliyor...
GİRİŞ 30.01.2019 14:37 GÜNCELLEME 30.01.2019 14:38
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

7'den 70'e izleyicinin beğenisini kazanan TRT 1 ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un başrol karakterini oynayacak olan Burak Özçivit dizideki Osman Gazi rolü için eğitim almaya başladı.

 

 

Diriliş Ertuğrul'un final yapmasından sonra önümüzdeki sezon, Osmanlı'nın kuruluş yıllarının anlatılacağı dizide yer alacak olan Burak Özçivit, itinayla çalışmalara başladı.

HAFTA ÜÇ GÜN EĞİTİM GÖRÜYOR!

 

 

Osman Gazi'ye oynamaya hazırlanan Özçivit, aksiyon sahneleri için Çekmeköy'de bulunan çiftlikte kılıç ve at binme dersleri alıyor. Haftanın üç günü eğitim gören Özçivit'e üç eğitmen de eşlik ediyor. O döneme ait kitap ve belgeselleri de izleyen Özçivit, ilerleyen zamanlarda ise tarihçilerle bir araya gelerek rolüne çalışacak. Eylül ayında ekrana gelmesi planlanan yapım için Özçivit, nisandan itibaren role inandırıcılık katmak için kabuğuna çekilecek.

Burak Özçivit Diriliş Ertuğrul

YAPIMCIDAN BURAK ÖZÇİVİT AÇIKLAMASI!

Diriliş Ertuğrul dizisinin Diriliş Osman olarak devam edeceği ve başrolde Burak Özçivit'in olacağı iddiaları doğrulandı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, yaptığı açıklamada yeni proje hakkında bilgiler verdi

"Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle Diriliş Osman konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

YORUMLAR 34
  • ErHal 5 yıl önce Şikayet Et
    Burak Özçivit olursa Osman büyük olur baya.Mesela Alp Navruz olsaydı daha iyi olurdu ama Elimi Bırakma 2.sezon onayını aldığı için olmuyor.
    Cevapla
  • memo 5 yıl önce Şikayet Et
    Yani hiç belli olmaz Ertuğruldan önce sorulsaydı engini begenmezdik belkide görmek lazım
    Cevapla
  • ezen 5 yıl önce Şikayet Et
    bence burak özcivit girmesin diziye çünkü ertuğul olmasa filimde olmaz
    Cevapla
  • Takipçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence Burak özcivit diziyi bitirir. Adamın hem oyunculuğu zayıf hem de jest mimik böyle bir rol için kötü. Hiç mi kara yağız babayiğit adam yok memlekette bizim milletimiz kara balak adam sever, olmamış hiç
    Cevapla
  • Erhal 5 yıl önce Şikayet Et
    Alp Navruz olurdu.
    Cevapla
  • kujuj 5 yıl önce Şikayet Et
    olamaz olmamalı başka biri yokmuş gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı