Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124.bölüm fragmanı: Façalılar tutuşmaya başladı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123.son bölümde; Hızır, hapishanede olan kardeşi İlyas'ın canına kıyılabileceğinden ötürü kaygıya düşürken, İlyas ise koğuşta Behzat ile sert bir kavgaya girişti. Alparslan ise artık uzlaşma ortamının sağlanması adına görev üstlendi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 12.02.2019 10:49 GÜNCELLEME 13.02.2019 12:45

ATV ekranlarında 29 Ocak Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123.son bölümde; Façalı&Çakırbeyliler arasındaki güç savaşı, gerek hapishane ortamında gerekse dışarıda son sürat devam ederken, artık Hızır en sevdiklerinin canına hiçbir şekilde zarar gelmemesi adına uzlaşma yolunu tercih etti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Alparslan, Hızır'ın talimatı doğrultusunda sulh sağlanması için görev üstlenirken, ağabeyinin kurallarına onaylamayıp kendi bildiği yoldan ilerleyerek hayatını tehlikenin tam ortasına attı. Hızır, uzlaşma gerçekleştirmek üzere Façalı Haşmet ile görüşmesiyle beraber sözleriyle onu onu çileden çıkarmasının ve İlyas'ın ise ceza evinde Façalıların adamı Behzat ile ağır bir kavgaya tutuşmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, koğuştaki kavganın sonrasında hapishane müdürü tarafından beklenmeyen bir karar verilip, Behzat'ın Çakırbeylilerin koğuşuna ve İlyas'ın da Behzat'ın adamlarının bulunduğu koğuşa alınmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 124.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 124.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinin Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124.bölümü 12 Şubat Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 123.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Kollarının arasında can veren dostunun acısıyla Behzat'a olan öfkesi katbekat artan İlyas, biran önce intikamını almak ister. Hızır, kardeşinin canından endişe etmektedir ve akacak kanı durdurması için Alparslan'ı görevlendirir. Dışarıda yapılan sulhun, içeriyi kapsamadığını söyleyen İlyas, abisinin sözünü yerde bırakmak pahasına Alparslan'la iletilen talimatları kabul etmez. Behzat da dışarıdakilerin kendisi adına karar vermesine tepki gösterir. Canlarından önce itibarlarını düşünen hasımların birbirlerine zarar vermelerini engellemek neredeyse imkansızdır. Hızır, hapishaneden gelecek bir kayıp haberini engellemek için Façalı Ailesiyle yaptığı anlaşmaya dostlarını da ikna etmeye çalışır fakat başaramaz. Düşmanlığı devam ettirme konusunda İlyas'la aynı fikirde olan her kimse bundan sonra hem kendi canından hem de İlyas'ın canından sorumlu olacaktır.