Sen Anlat Karadeniz 39.bölüm fragmanında Tahir, firarda! Nefes için...

Sen Anlat Karadeniz 38.son bölümde; Nefes ve diğer kadınlar, ceza evinden kurtulmayı başararak yeniden özgürlüğüne kavuşurken, Asiye de evladını sorunsuzca kucağına aldı. Nefes'in koğuştan çıkmasıyla beraber Vedat bir kez daha yakasını bırakmayarak tehlike saçmaya devam etti. Sen Anlat Karadeniz 39.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 06.02.2019 22:07 GÜNCELLEME 06.02.2019 22:07

ATV ekranlarında 30 Ocak Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 38.son bölümde; Asiye'nin aniden doğum sancılarının başlamasıyla birlikte Nefes o esnada koğuşta yardım edebilecek kimseyi bulamamasının ardından hiç vakit kaybetmeden imdadına yetişerek doğumunu kendisi üstlendi. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Asiye hapishanede bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirip sorunsuzca kucağına alırken, Nefes ve diğer kadınlar ise Yiğit'in gerçekleştirdiği konuşma sayesinde tutuklu bulundukları hapishaneden serbest bırakıldı. Diğer taraftan Nefes hapishaneden çıkar çıkmaz sevdiği adam Tahir ona ev sürprizi yaparak mutluluğun en güzelini yaşatmasının ve bunca zamandır kurduğu hayallere kavuşmasını sağlamasının ardından Sen Anlat Karadeniz 39.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Nefes'in ceza evinden çıkmasını fırsat bilen Vedat'ın kaldığı yerden tekrardan korku salmaya devam ederek Nefes'in peşine düşmesinin ve onun hevesini kursağında bırakmasının ardından Sen Anlat Karadeniz 39.bölüm fragmanı yayınlandı!

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 39.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 39.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 39.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 39.bölümüyle 6 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 38.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Asiye'nin aniden sıklaşan sancıları hapishanedeki isyan sesleri tarafından bastırılır. Nefes kolları sıvar, Asiye bebeğini sağlıkla kucağına alır. Yiğit'in savcıyla yaptığı konuşma sayesinde kadınlar serbest bırakılırken, tutsak haldeki Vedat, Fikret'ten yitip giden çocukluğunun hesabını sorar. Tahir, Nefes'in yaralarını sarmaya kaldığı yerden devam eder. Nefes'in tüm hayalleri Tahir'in kurduğu yuvada gerçek olurken, Vedat hayalleri kabusa çevirmeye kararlıdır.