Bir Zamanlar Çukurova 19.bölüm 2.fragmanı: Birlikte yepyeni bir sayfa!

Bir Zamanlar Çukurova 18.son bölümde; Yılmaz, Demir'in uyguladığı kışkırtıcı planının arkasından Fekeli'den aldığı tavsiye sayesinde bir şey olmamış gibi sakinliğini korudu. Züleyha'dan umduğunu bulamayan Yılmaz, onu hayatından çıkararak Müjgan'la samimiyetini ilerletti. Bir Zamanlar Çukurova 19.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 07.02.2019 15:15 GÜNCELLEME 07.02.2019 15:15

ATV ekranlarında 31 Ocak Perşembe tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 18.son bölümde; Yılmaz, kendisinden yardım-desteğini bir an olsun eksik etmeyen Müjgan'ın bu yakınlığına daha fazla kayıtsız kalamadı ve Züleyha mevzusunu açılmamak üzere kapatarak Müjgan'la yeni bir sayfa açmak adına samimiyetini ilerletti. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Kin ve nefreti bir türlü soğumayan Demir'in, pamuklarına telef etmesinin beraberinde kendisine yaptıklarının bedeli ödetmek isteyen Yılmaz ise Fekeli'nin verdiği dahiyane öneri sayesinde onu yeniden alt etmeyi başardı. Yılmaz, bir şey olmamışçasına sakin ve rahat tavırlar sergilemeye devam edip Demir'i büsbütün çileden çıkarırken, Züleyha'nın ise kendisinden hiç haz etmediği ve iyiden iyiye kıskandığı Müjgan'la ilk kez karşı karşıya gelmelerinin ardından Bir Zamanlar Çukurova 19.bölüm fragmanı bekleniyor. Toprak kayması meydana geldiğini son anda fark eden Demir'in, Züleyha ve Adnan bebeğin yaşamını kurtarmak adına gözünü bile kırpmadan kendini tehlikenin tam ortasına atmasıyla birlikte bir anda toprak altında kalmasının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 19.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 19.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 19.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 19.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 19.bölümü ile 7 Şubat Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 18.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Çukurova'da taşlar yerinden oynadı! Demir Yaman, büyük sırlarının tek ortağı annesi Hünkar'dan hangi gerçeği gizlemeye çalışıyor? Son nefesini vermeden Hünkar'la görüşmek isteyen Hüsamettin Sözübir'in söyleyemeden öldüğü gerçek, cenazesinde mi ortaya çıkacak? "Benim bir şey yapmam lazım" diyen Yılmaz kendine yeni bir rota çiziyor. Yılmaz'ın "Bundan sonra Züleyha diye biri yok. Benim için artık yoksun Züleyha" cümleleri kimi üzüp kimi mutlu edecek? Demir, Züleyha ve Adnan bebeğin seyahatleri talihsiz bir heyelan felaketiyle son buluyor. Adnan bebeği kurtarmak için kendi canını tehlikeye atan Demir, toprak altından kurtulabilecek mi?