İstanbullu Gelin 71.bölüm fragmanı: Mutluluğu yeniden paylaşıyorlar...

İstanbullu Gelin 70.son bölümde; Okan meselesi yüzünden İpek ve Fikret arasında yaşanan kriz giderek alevlenmeye başladı. İstanbullu Gelin son bölümde; İpek'i kaybetme tehlikesiyle yüzleşen Fikret, tesadüf eseri mekanda Adem'le karşı karşıya gelerek aralarındaki buzları eritti. İstanbullu Gelin 71.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 08.02.2019 15:18 GÜNCELLEME 08.02.2019 15:18

Star TV ekranlarında 1 Şubat Cuma tarihinde yayınlanan İstanbullu Gelin 70.son bölümde; Fikret'in kıskançlık duygusunu en uç noktada yaşaması, kontrol edilemez ölçüde ön yargılara sahip olması nedeniyle İpek'le yaşadığı problemlerin dağ gibi büyümesine zemin hazırladı. İstanbullu Gelin son bölümde; İpek ve Okan'ı baş başa keyifli vakit geçirdikleri esnada yakalayan Fikret ortalığı tozu dumana katarken, tahammül edemeyecek raddeye kalan İpek ise mekanı bir hışımla terk ederek soluğu evinde aldı. Fakat evin fertleri de her ne kadar İpek'te haklılık payı bulsa da, ağırlıklı olarak Fikret'i savunan söylem ve tavırları karşısında İpek kıyameti kopararak eşyalarını derhal toplayıp evi terk etme kararı aldı. İpek, o akşam içi içine sığmayan Fikret'in büyük bir heyecanla hazırladığı son anda sürprizi öğrenip kalbinin iyiden iyiye yumuşamasının ardından İstanbullu Gelin 71.bölüm fragmanı bekleniyor. Ne yaşarlarsa yaşasınlar kalpleri hala deli gibi birbiri için atan Fikret ve İpek aralarını düzeltmiş olsa da İpek'in, Okan'ın da içerisinde bulunduğu iş yerinde çalışmaya devam etmekte ısrarcı olup yeni bir tartışmaya ortam oluşturmasının akabinde İstanbullu Gelin 71.bölüm fragmanı ekranda mı?

 

 

İSTANBULLU GELİN 71.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin 71.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

İSTANBULLU GELİN 71.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi başarılı ve yetenekli kişilerin oluşturduğu İstanbullu Gelin 71.bölümüyle 8 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

İSTANBULLU GELİN 70.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İstanbullu Gelin son bölümde; Fikret, İpek ve Okan’ı birlikte görünce öfkesini saklayamaz ve Okan ile gerilirler. İpek, Fikret tartışması konakta da yankı bulacaktır. Süreyya ve Faruk’un toparlama adımları ise İpek’in alacağı kararı etkilemez. Adem ise Dilara’nın erken doğum tehlikesi nedeniyle Bursa da yaşamak için harekete geçer. Adem’in, Güneş’le bu bilgiyi paylaşmaması Güneş’in kafasındaki sorulara cevap aramasına sebep olur. Esma’nın hastalığının etkileri konakta bazı olaylar yaratır ve Süreyya acil bir karar alır. Fikret’in kendisini iyice yalnız hissetmesi yeni bir başlangıca işaret etmektedir.