Kızım 18.bölüm 2.fragmanı: İki arada bir derede! Hangisini seçecek?

Kızım 17.son bölümde; Öykü, annesi tarafından terk edilmesiyle beraber yurt hayatına başlangıç yaparken, polis ekipleri ise Demir ve Uğur'un izini sürerek didik didik aramaktadır. Kızım son bölümde; Candan, Öykü'ye dair radikal bir karar vererek onu evlat edinmek üzere kolları sıvadı. Kızım 18.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 08.02.2019 15:01 GÜNCELLEME 08.02.2019 15:01

Fox TV ekranlarında 1 Şubat Perşembe tarihinde yayınlanan Kızım 17.son bölümde; Annesi Asu tarafından terk edilen Öykü, Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleşerek yaşadığı buruk acıyla beraber hayatına zor da olsa kaldığı yerden devam etmeye başladı. Kızım son bölümde; Öykü, o gün hakim karşısında babası Demir'i değil de, annesini tercih ettiği için pişmanlığın en büyüğünü yaşarken, Candan ise yurda ziyarete gelerek ona moral aşılayıp yaşadığı psikolojik travmayı atlatabilmesi için desteğini ve ilgisini bir an olsun eksik etmedi. Polis ekipleri tarafından köşe bucak aradığı Demir ve Uğur ise, yurtta kalan Öykü'yü görebilmek adına onu son derece keyiflendiren bir yöntem bularak kılıktan kılığa girdiler. Diğer taraftan Candan ise sürpriz bir karar alarak Öykü'yü evlat olarak edinmek istese de bunun zannettiği kadar kolay bir süreç olmadığının farkına varmasının ve evli kişilerin bu konudaki şansının yüksek olduğunu öğrenmesiyle beraber Murat'la evlenme kararı almasının ardından Kızım 18.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Demir-Uğur'un izini süren Cemal ise onların herkesten gizlendiği mekanın yerini öğrenip baskın yapmasının,  akabinde Kızım 18.bölüm fragmanı ekranda mı?

 

 

KIZIM 18.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kızım son bölümün beraberinde önümüzde hafta TV8 ekranına taşınacak bölüme ilişkin en son gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek adına sorgulamalara ağırlık verildi. Yönetmenliğini Gökçen Usta'nın, yapımcılığını ise Fatih Aksoy'un üstlendiği; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, Med Yapım imzasıyla TV8 ekranlarındaki yerini alan Kızım 18.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

KIZIM 18.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'un bulunduğu, oyuncu kadrosunda da Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızım 18.bölümüyle 8 Şubat Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

KIZIM 17.SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…