Bizim Hikaye 57.bölüm fragmanı: Filiz, aslında herkesi kandırıyor mu?

Bizim Hikaye son bölümde; Psikolojik açıdan problemler yaşayan Hikmet, Barış’ın uğraşları sonucunda etrafına ve kendisine daha fazla zarar vermemesi adına hastaneye sevk edildi. Hikmet’in kaçırdığı bebeğin babası bedel ödetmek için Filiz’e musallat olup hayatını tehlikeye attı. Bizim Hikaye 57.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 14.02.2019 09:48 GÜNCELLEME 14.02.2019 09:48

Fox TV ekranlarında 7 Şubat Perşembe tarihinde yayınlanan Bizim Hikaye 56.son bölümde; Kendisine hazırlanan oyunun farkında olan ve ölü olarak gösterilen Barış’ın yaşadığını bir an evvel ispatlamak isteyen Nihal, doku örneği almak üzere mezarını kazdırma girişiminde bulunacağı esnada olay yerine intikal eden Merve, ağabeyi Barış’ın yakasını ele vermekten son anda kurtardı. Bizim Hikaye son bölümde; Son dönemlerde sergilediği tuhaf hal ve hareketleriyle göze çarpan Hikmet’in başkasının bebeğini kaçırdığının gün yüzüne çıkmasıyla beraber Barış, ciddi ölçüde psikolojik problemler yaşadığı tespitinde bulunduğu Hikmet’i bu durumdan çekip kurtarabilmek için önce yerini bulup ilaçla bayıltarak apar topar hastaneye gönderdiler. Polis Cemil ise vefat ettiği zannettiği Barış’ı karşısında görür görmez mesleğinden men edilmemek ve siciline herhangi bir zarar gelmemesi için görevini yapıp onu emniyete götüreceği esnada sevdiği kadın Çiçek’in devreye girip buna göz yumması yönünde ikna etmesinin ardından Bizim Hikaye 57.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Hikmet’in bebeğini kaçırdığı babasının yapılanın hesabını sormak ve intikam almak için Filiz’i başına bela olup onu kaçırmasının akabinde Bizim Hikaye 57.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİZİM HİKAYE 57.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 57.bölüm fragmanı yayınlandı!

 

 

 

BİZİM HİKAYE 57.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 57.bölümüyle 14 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

BİZİM HİKAYE 56.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Hikmet’in durumunu öğrenen Filiz bir yandan kardeşiyle uğraşırken, bir yandan da Hikmet’i kurtarmak için kendi başını yakan Barış’ın kurtulması adına çabalamaktadır. Bu son olay Barış’ın kimliğini saklamasını imkansız hale getirmişken, Çiçek’in müdahalesiyle iş tatlıya bağlanır. Fakat Filiz, Hikmet’in sakladıklarından ve işleri bu hale getirmesinden dolayı tüm aileye tavırlıdır. Sonunda Barış’ın da kendisinden sakladıklarını öğrendiğinde Filiz’in sabrı taşar ve herkese bir ders vermeye karar verir. Ancak bunun için Fikri’yle işbirliği yapmış olması işlerin daha çok karışmasına neden olur. Barış ise Nihal’den kurtulmak için Merve’yle işbirliğine devam etmektedir. Merve’nin Nihal hakkında öğrendikleri işlerin hiç de sandıkları kadar basit olmadığını ortaya çıkarır. Bu arada Hikmet’in kaçırdığı çocuğun babası da, başına gelenlerin acısını Filiz’den çıkarmaya çalışınca işler kontrolden çıkar ve Filiz kendini büyük bir tehlikenin ortasında bulur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı