Elimi Bırakma 30.bölüm fragmanı: Serap'tan sert şekilde hesap soruyor!

Elimi Bırakma 29.son bölümde; Cenk, her ne kadar hastaneden taburcu edilse de yaşadığı birtakım şikayetler sonrası aklında soru işareti oluşuyor. Elimi Bırakma son bölümde; Oğlundan gerçeği gizli tutan Serap için çember giderek daralmaya başlarken, Cenk önemli yol ayrımına girdi. Elimi Bırakma 30.bölüm fragmanı geldi!

GİRİŞ 18.02.2019 13:11 GÜNCELLEME 18.02.2019 13:11

TRT1 ekranlarında 17 Şubat Pazar tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 29.son bölümde; Geçirdiği kaza sonrası acilen kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kazanan Cenk, hastaneden taburcu edilmesiyle yeni şikayetler baş gösterdi. Elimi Bırakma son bölümde; Karşılaştığı problemler sonucunda soluğu doktorda alan Cenk, gerekli tüm tetkikleri yaptırdıktan sonra doktoru beyin bölgesinde son derece ciddi bir anevrizma hastalığının meydana geldiğini açıklaması üzerine büsbütün yıkıldı. Cenk, tam da sağlığına kavuştuğunu düşünürken yeni bir tehlikeli durumun tam ortasında kalmasıyla önemli bir yol ayrımına girerken, şirket hisselerinin esas sahibi olan Serap'ın ise gün geçtikçe köşeye sıkışmasının ardından Elimi Bırakma 30.bölüm fragmanı bekleniyor. Cenk'in tüm dengeleri değiştirecek bir karar alarak şirketten istifa edeceğini duyurmasının ve Serap’ın ise hatalarını yüzüne vuran Sumru'ya bir anda tokadı yüzüne indirmesinin, Arda’nın ise annesi Serap’ı karşısına alarak sert bir şekilde hesap sormasının sahne olduğu Elimi Bırakma 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ELİMİ BIRAKMA 30.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

TRT 1 ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesinin beğenerek takip ettiği dizi projesi Elimi Bırakma 30.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 30.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 30.bölümü 17 Şubat Pazar günü TRT 1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA 29.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elimi Bırakma son bölümde; Kazadan sonra Cenk’in beyninde tehlikeli bir anevrizma oluştuğu ortaya çıkar. Cenk’in doktoru Defne, hastalığın ciddiyeti hakkında onu uyarır ve bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini söyler. Cenk’in ise bu esnada önceliklerine karar vermesi, kendi sağlığı ile sevdiklerinin mutluluğu arasında bir seçim yapması gerekmektedir. Cenk ne karar verecektir?



Öte yandan, Sumru’nun elindeki şirket hisselerinin asıl sahibinin Serap olduğunu Cenk’ten saklamak giderek güçleşmeye başlamıştır. Feride Serap’tan, Cenk’e gerçekleri anlatmasını ister. Serap’ın önemli bir karar vermesi gerekmektedir. Serap, gerçekleri Cenk’e anlatacak mıdır?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...