Diriliş Ertuğrul izleyici için büyük sürpriz! Yeni sezonda Gündoğdu Bey...

TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 136.bölümü yine nefes kesecek. Beklenmedik gelişmelerin yaşandığı Diriliş Ertuğrul'da Osman kurtuluyor. Moğollar ile yapılacak savaşın hazırlıklarına başlayan Ertuğrul Bey'den beklenmedik hamleler gelecek. Bununla birlikte yeni bölümde Gündoğdu Bey'in yani Kaan Taşener tekrar kadroya dönmesi bekleniyor. İşte Diriliş Ertuğrul'un son bölümünden öne çıkanlar.

Diriliş Ertuğrul izleyici için büyük sürpriz! Yeni sezonda Gündoğdu Bey...
Diriliş Ertuğrul izleyici için büyük sürpriz! Yeni sezonda Gündoğdu Bey...
GİRİŞ 20.02.2019 21:22 GÜNCELLEME 20.02.2019 21:22

Diriliş Ertuğrul'da heyecan bitmiyor. Her bölümü yeni bir aksiyona sahne olan dizi yine nefes kesecek. 20 Şubat Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak Diriliş Ertuğrul 136.bölüm tanıtımları seyirciyle buluştu. 5. sezonda Hande Soral, Engin Benli, Ali Ersan Duru, Öykü Çelik gibi isimleri oyuncu kadrosuna dahil eden Diriliş Ertuğrul yapımcıları önümüzdeki sezon için Burak Özçivit ile de anlaştı. Bununla birlikte geçtiğimiz sezonlarında oyuncu kadrosunda yer alan Kaan Taşener senaryo gereği diziye veda etmişti. Gündoğdu Bey karakterini oynayan başarılı oyuncu Kaan Taşener'in tekrar oyuncu kadrosuna dahil olacağı iddia edildi. İşte yeni bölüm ile ilgili tüm merak edilenler...

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 136.BÖLÜM 1.FRAGMANI VE TAHMİNLER

Son sahnede Osman'ın bayıldığını gördük lakin fragmanda kendine gelmiş ve durumu gayet iyi. 

 

 

Yeni bölümde Ertuğrul ve Alpleri Osman'ın esir tutulduğu yere gidip Moğollara tuzak kuracak. Oradaki Moğollara öldürdükten sonra onları kıyafetlerini giyecekler. Daha sonra Ertuğrul Bey ve Alpleri hana girecek. Fragmanda görüyoruz ki handa ufak bir aksiyon oluyor.

Dikkat ederseniz Ertuğrul Bey, Alıncak'ın boynuna kılıç dayarken Moğol kıyafeti giymiş. Alpleri ise Beybolat'ın ve Subutay'ın boynuna kılıç dayıyor.

Beybolat ise Kayı obasına sarkmak ister. Lakin tam oradayken Ertuğrul Bey, Osman ile birlikte obaya gelecek ve başta İnal olmak üzere Umuroğullarının alplerini etkisiz hale getirecek. Beybolat'ı ise sözlü olarak yerini dibine sokacaktır.

Ertuğrul Bey'in asıl hedefin Garb yani batı olduğu belirtmiştir. Ertuğrul bu sezonda da düşmanlarını tek tek temizleyecek ve Osman'a düzen içinde saygın ve Kayı Obası bırakacaktır.

Diğer sezon dizi artık "Osman" olarak devam edecek. Osman'ın Garb fetihleri başlayacaktır. Böylelikle Ertuğrul Bey'in hedef dediği gerçekleşecektir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 136.BÖLÜM 2.FRAGMANI VE TAHMİNLER

Diriliş Ertuğrul 136.bölüm 2 fragmanında gördüğünüz gibi Osman obaya sağsalim dönmüştür. Ertuğrul Bey, obaya gelince Beybolat'ın adamları direnir fakat bu bir sorun oluşturmayacaktır. Alınca Türkleri dize getirmek için ilk önceki hedefi İslam bilginleridir.

Baybars'ın Anadolu'yu Moğolların elinden almak için gerçekleşecek savaşın habercisine tuzak kuruyor.

Fakat Ertuğrul Bey bu tuzağın kurulacağını tahmin ederek o haberciyi gizli kılık ile kurtarır. Alınca bu adama bir ok fırlatacak suikast düzenleyecek. Dragos ise bu adamın kim olduğunu öğrenerek Ertuğrul'un planını anlayacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA GÜNDOĞDU BEY GERİ DÖNÜYOR!

Diriliş Ertuğrul'da Gündoğdu Bey karakterine hayat veren ve senaryo gereği diziye veda eden Kaan Taşaner, diziye tekrar dönmek için yapım ekibiyle görüşmeler yaptığını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde gazetecilerle sohbet eden Kaan Taşaner, "Bildiğiniz gibi 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden ayrılmıştım, tekrar dönüş yapabilirim. Şu an net bir şey yok, görüşmeler devam ediyor, bakalım bekleyip göreceğiz." dedi. 

Kaan Taşaner Kimdir? Nereli? Biyografisi

23 Nisan 1979 doğumlu 1,74 boyundaki yakışıklı oyuncu Kaan Taşaner ilk dizi deneyimini Büyük Buluşma dizisinde yaşamıştır. Ardından Fatmagülün suçu ne adlı dizide Erdoğan Yaşaran karakteri ile rol almıştır.

2012 senesinde Kanal D’de yapılan anket ile en iyi 2. erkek oyuncu seçilen Kaan Taşaner Kuzey Güney dizisinde Şeref Komiser, Diriliş Ertuğrul dizisinde ise Gündoğdu karakterini oynamıştır.

Kaan Taşaner aslen Konya‘lıdır. Ayrıca kendisi gibi oyuncu olan Sacide Taşaner‘in oğludur. 

Diriliş Ertuğrul Gündoğdu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor