Yasak Elma 35.bölüm 2.fragmanı: Alihan, evliliğin önüne geçebilecek mi?

Yasak Elma 5.son bölümde; Alihan'ın sahte evliliğini bitirme kararı alması sonucunda Ender, onu güç duruma düşürecek planını uygulamaya aldı. Yasak Elma son bölümde; Ender'in tuzağının kurbanı olan Alihan, hatalı olduğu için Zeynep'e karşı mesafe almak mecburiyetinde kaldı. İşte, Yasak Elma 35.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 04.03.2019 22:20 GÜNCELLEME 04.03.2019 22:20

Fox TV ekranlarında 25 Şubat Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 5.son bölümde; Yıldız'ın sırtını çevirdiği isim Kemal, onun yeniden gönlünü fethetme uğrunda tehlikeli sularda yüzerek soluğu Ender'in yanında aldı. Yasak Elma son bölümde; Ender, tongaya düşürdüğü isimlere bir yenisini daha ekleyerek Kemal'i de çemberine aldı ve Yıldız'ı tekrardan elde etmesi için talimatlarına uymasını istedi. Kemal ise Halit'in tıpkı eskiden olduğu gibi Yıldız'a karşı anlayışsız ve kaba tavırlar sergilemesinden son derece rahatsızlık duydu. Alihan'in kağıt üzerindeki evliliğini noktalama kararı almasıyla birlikte Ender'in onun elini kolunu bağlayacak planını hayata geçirmesinin ardından Yasak Elma 35.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Yıldız ise kendisiyle ilgili elinde önemli koz bulunduran Ender'in Alihan'la birlikte fotoğraflarını görüp neye uğradığını şaşırmasının akabinde Yasak Elma 35.bölüm fragmanı yayınlandı. Alihan'ın yanlış bir işe bulaştığı için Zeynep'e karşı duvar örmek zorunda kalmasının ve Yıldız'ın da Alihan-Ender evliliğinin gerçek olabileceğini açıklamasının sahne olduğu diziye dair en son gelişmeler...

 

 

YASAK ELMA 35.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 35.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

YASAK ELMA 35.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 35.bölümüyle 4 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 34.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Alihan’ın yaşadığı pişmanlık Zeynep’ten uzak durmasına yol açar. Ender’in tehdidine boyun eğmeyen Yıldız, kendi planına Dündar’ı da alet etmek zorunda kalır. Erim’in yeni arkadaşlığı başına beklemediği kadar büyük bir iş açacak ve Halit’in önemli bir karar vermesine yol açacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki