Söz 72.bölüm 2.fragmanı: Büyük bir oyunun içinde mi? Cevapsız sorular!

Söz 71.son bölümde; Derya, Yavuz'a ilişkin gizli kalan ne varsa öğrenmeye adım adım yaklaştı, ancak Yavuz ise her şeyi bizzat kendisi paylaşmak istedi. Söz son bölümde; Ateş'in izini sürmesi Nazlı'ya pahalıya mal oldu ve sevdiği adam tarafından öldürülme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Söz 72.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 04.03.2019 22:20 GÜNCELLEME 04.03.2019 22:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 25 Şubat Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 71.son bölümde; Sami, gerek Ateş'i kendisine tutsak etmeyi başardığı gerekse suikast sırasında önündeki en büyük engellerden biri olan Seda'nın hayatını kaybetmesiyle beraber galibiyet sevinci yaşamaktadır. Söz son bölümde; Dragan'ın hazırladığı büyük kumpas sonucu Ateş'in üzerine canlı bomba yerleştirilip Tim'in karşısında yer almasıyla birlikte heyecan ve gerilimin dozu en yüksek düzeye çıktı. Diğer taraftan Nazlı'nın ise Ateş'in yerini tespit etmeye başladığı haberini alır almaz Albay Erdem ve Tim, başını büyük belaya sokmaması için nerede olduğunu köşe bucak aramaya koyuldu. Derya'nın ise kendisine dair sır gibi saklanan gerçekleri öğrenmenin eşiğine geldiğinin farkında olan Yavuz'un ona her şeyi açıklama kararı almasının ardından Söz 72.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Ateş'in silah doğrulttuğu Nazlı'nın ölümle burun buruna gelmesinin ve ekibin olay yerine vardığı esnada patlayan silah sesinin korku ve panik havası oluşturmasının akabinde Söz 72.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SÖZ 72.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran iddialı ve kaliteli dizi projelerinden Söz 72.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SÖZ 72.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SÖZ 72.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Söz 72.bölümüyle 4 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ 71.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz son bölümde; Yavuz bir yol ayrımındadır, Derya onun hakkında gizli kalması gereken bilgileri öğrenmek üzeredir. Resmi kayıtlarda yer almayan gizli görevinin ortaya çıkması Yavuz’un kendi başının çaresine bakması anlamına gelmektedir. Gerçekler ortaya çıkmadan önce Yavuz, bizzat kendisi gidip Derya’yla konuşmaya karar verir. Peşindeki tehlikeden kaçan Nazlı, sığındığı kişinin kim olduğundan habersizdir. İçine düştüğü zor durumun farkına vardığında ise asıl tehlikeyle yüzleşecektir.

Sami’nin içerde tutulmasının tek dayanağı olan Seda’nın, ifade veremeden suikasta uğramasının ardından, Sami ve Samet istediğini elde eder. Ekibiyle buluşan Sami’nin boş durmaya niyeti yoktur. Dragan, Karabatak ile alakalı planlarını sürdürürken Yavuz Dragan’ın hain planının peşine düşmüştür bile. Sami’nin boş durmayıp bu planda Dragan’a yardım ettiğini öğrendiği an ise Sami için yolun sonu gözükmüştür. Nazlı’dan haber alamayan Erdem, kızının Karabatak’ın peşinden gittiğini öğrenir. Tim ile birlikte Nazlı’nın izini bulmak için çıktıkları yolculuğun sonu Karabatak’a çıkacaktır.

YORUMLAR 2
  • Ercan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda bu kadar saçma bir dizi görmedim diziyi uzatacağız diye teröristi türk askerinden daha akıllı gösteriyorlar her halde dizi bitene kadar dragan denen adam yakalanmıcak
    Cevapla
  • Söz 5 yıl önce Şikayet Et
    Çaylak ölmesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler