Bir Zamanlar Çukurova 23.bölüm fragmanı: Yeni bir tartışma konusu açıldı!

Bir Zamanlar Çukurova 22.son bölümde; Züleyha, Demir'le olan tartışmasının fitilini ateşleyerek Yılmaz'ı sevmekten bir an olsun vazgeçmediğini açıkça yüzüne vurdu. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Züleyha, oğlunun babasının olmadığını Demir'e itiraf etmek zorunda kaldı. Bir Zamanlar Çukurova 23.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 07.03.2019 15:38 GÜNCELLEME 07.03.2019 15:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 28 Şubat Perşembe tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 22.son bölümde; Uzun zaman boyunca dile getirilmeyen çarpıcı gerçekler tek tek ortaya döküldü. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Demir, annesi Hünkar'ın bir anda ortalıklardan kaybolarak kendisinden haber alınamaması üzerine korku ve paniğe kapılarak aramaya koyuldu. Çukurova'yı birbirine katarak köşe bucak her yerde annesini arayan Demir, onu çalıların arasında bulmasıyla derin bir nefes aldı. Diğer taraftan Yılmaz'ın Müjgan'la her geçen gün samimiyetini giderek ilerletmesine daha fazla tahammül edemeyen Züleyha'nın sabrının sınırının taşarken, yaşananların acısını Demir'den çıkarmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 23.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Züleyha olayların etkisiyle gözünü karartarak Demir'in yüzüne karşı bu zamana kadar yalnızca Yılmaz'ı sevdiğini ve onun yerine kimseyi koyamadığını belirtip daha da ileri giderek bebeğinin babasının kendisi olmadığını açık açık itiraf etmek mecburiyetinde kalmasının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 23.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 23.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 23.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 23.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 23.bölümü ile 7 Mart Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 22.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Çukurova'da herkesin bildiği ama dile gelmeyen acı gerçekler bu bölümde gün yüzüne çıkıyor! Üstü türlü oyunlarla kapatılmaya çalışılan hakikatler çok can yakacak. Büyük Hanım'ın ortadan kaybolması tüm konağı ayağa kaldırmıştı! Neyse ki Demir Yaman, annesi Hünkar'ı ahalinin de yardımıyla buluyor! Züleyha, oğlu Adnan için taktığı maskeyi, Yılmaz ve Müjgan dedikodularına dayanamayınca bir kenara bırakıyor. Çukurova'ya damga vuracak bir itirafta bulunuyor; "Ben bir tek Yılmaz'ı sevdim. Elimde değil, kalbimin sahibi o. Vur, kır, öldür beni istediğini yap ama bunu değiştiremezsin, kalbimin sahibini değiştiremezsin".

Bu sözler karşısında çılgına dönen Demir Yaman, Züleyha'yı kovuyor ama oğlu Adnan'ı vermemeye kararlı. Peki Demir, uğruna her şeyi feda edebileceği Adnan'ın, kendi oğlu olmadığını duyunca ne yapacak? Apar topar doğuma gittiğini düşünen Müjgan, arabada kendisine çekilen silahla burun buruna geliyor. Kendini insan hayatı kurtarmaya adamış olan Müjgan Doktor, ölümün soğuk nefesini ensesinde hissediyor. Masada tüm hevesi, coşkusu ve aldığı yüzükle başbaşa kalan Yılmaz, buluşmaya gelmeyen Müjgan'ın peşine düşüyor. Çukurova'ya gelecek sürpriz misafirler öyle şeyler söyleyecek ki yer yerinden oynayacak!

YORUMLAR 1
  • kadrıye bozok 5 yıl önce Şikayet Et
    bütün dizilerde hep hastane sahnesi var artık bu klasiklıgı kaldırın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!