Söz 73.bölüm 2.fragmanı: Yavuz'dan takdire şayan sözler! Vurulacak mı?

Söz 72.son bölümde; Ateş'in, Dragan'ın talimatıyla bombalı saldırı planını uygulamaya alacağı esnada Nazlı devreye girerek ona her şeyi hatırlatmak adına canını dişine taktı. Söz son bölümde; Yavuz, Sami vakasından sonra Derya'nın radarına takıldığı için işi daha da zorlaştı. İşte, Star TV Söz 73.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 11.03.2019 09:20 GÜNCELLEME 11.03.2019 09:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 4 Şubat Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 72.son bölümde; Yavuz, her ne kadar Sami'yi yaptıkları için cezalandırıp hesabını kesse de geride bırakmış olduğu deliller nedeniyle Derya engeline takılmıştır. Söz son bölümde; Giderek köşeye sıkışan Yavuz, hem kimliğini ele vermemek hem de Derya'nın üzerindeki şüphelerini gidermek adına akla karayı seçti. Yavuz'un Sami'yi fişini çekmesi üzerine örgütün içerisinde yer alan diğer kişiler, kendilerinin de hayatının büyük bir tehlikede olduğunu bilseler de oluşturulması hedeflenen terör devleti düşüncesinden de vazgeçmez. Ne var ki içlerinden bir tanesi kimsenin haberi olmadan Yavuz'a ulaşarak anlaşma teklifi sunarken, kendisine yapılan bu teklifi onaylayan Yavuz'un arazi tapularını ele geçirmesinin ardından Söz 73.bölüm fragmanı bekleniyor. Yavuz'un almış olduğu arazi tapularının kendisine pahalıya mal olmasının ve arkadaşı Turan'ın ölümle burun buruna gelmesinin üzerine onu kurtarmak adına vakit kaybetmeden harekete geçmesinin akabinde Söz 73.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SÖZ 73.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran iddialı ve kaliteli dizi projelerinden Söz 73.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SÖZ 73.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Söz 73.bölümüyle 11 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ 72.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz son bölümde; Karargâha bombalı saldırı yapmak üzere olan Karabatak’ı karşısında gören Tim, büyük bir şok yaşar. Tim ve Nazlı, Karabatak’a aslında kim olduğunu hatırlatmak için elinden geleni yapar. Sami’ye yaptıklarının bedelini ödeten Yavuz, arkasında bıraktığı delillerle zor duruma düşecektir. Derya delillerin derhal araştırılmasını isteyip, Yavuz’la karşılaştırılmasını talep eder. Derya’nın şüphelerinin farkında olan Yavuz, depoda vurulan kişinin kendisi olmadığına ikna etmesi gerekmektedir. Sami’nin ölümünün ardından Tarık, Cahit ve Samet artık sıranın kendilerine geldiğini anlamışlardır.

Kurulması planlanan terör devletinin arazi tapuları için Yavuz’un peşlerine düşeceğinden emindirler. Ama geri adım atmamakta anlaşsalar da Samet, diğerlerinden gizli olarak Yavuz’u arayarak anlaşma yapmayı teklif eder. Ama bu anlaşma sandığı gibi kolay olmayacaktır.Karabatak üzerinden kurduğu hain planı istediği gibi sonuçlanmayan Dragan ise yaşadığı hezimetin ardından hain bir planla karşılık vermek için harekete geçer. Tapuları alıp terör devleti planlarına büyük darbe vuran Yavuz, beklemediği bir haber alır. Tapulara karşı Turan ustanın canı söz konusudur. Yavuz için zamana karşı bir yarış başlar.

YORUMLAR 2
  • büşra 5 yıl önce Şikayet Et
    SÖZ 4.sezona adım adım yaklaşıyor 3.'cü sezonun sonunda SEZON FINALİ YAPICAK!
    Cevapla
  • KAYHAN YILDIRIM 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizisi 4 sezonu açıldı SÖZ STAR TV GELECEK PROGRAM
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi