Elimi Bırakma 33.bölüm 2.fragmanı: Azra hesap soruyor! Nasıl söylemezsin?

Elimi Bırakma 32.son bölümde; Cenk'in şirketin başında yer alması ve Azmi'nin ise istifa kararı vermesiyle beraber dengeler yeniden değişti. Elimi son bölümde; Cenk'le evlilik hazırlıklarına başlayan Azra kuşkularının önüne bir türlü geçemezken, Defne ile karşı karşıya geldi. İşte, Elimi Bırakma 33.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 15.03.2019 14:53 GÜNCELLEME 15.03.2019 14:53

TRT1 ekranlarında 10 Mart Pazartesi tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 32.son bölümde; Feride'yle anlaşma gerçekleştiren Sumru şirkette sahip olduğu hisseleri vermeyi kabul etmiştir, fakat bu yaptığının karşılığında ise restoranın yarısı isim hakkıyla beraber kendi üzerine geçmiştir. Elimi Bırakma son bölümde; Feride'nin Sumru'yla ilgili aldığı karara şiddetle karşı çıkan Serap ise yaşadığı sinir harbiyle bulunduğu yeri bir hışımla terk edeceği esnada annesi Zerrin'in tokadıyla karşılaştı. Çelenler ailesinin içine hızlı ve sert bir giriş yapan Zerrin, diğer taraftan Azra'yı da karşısına alarak Feride Hanım ve miras mevzularına ilişkin manidar sözler sarf etti. Restoranın yarısının sahibi olan Sumru ise, Serap'a karşı zafer naraları atarken, şirketten ayrılma kararı alan Azmi'nin gücünü kendi üzerinden çekmesiyle beraber derinden sarsılmasının akabinde Elimi Bırakma 33.bölüm fragmanı bekleniyor. Feride'nin isteği üzerine şirketin başında yer alan Cenk'in aldığı radikal kararlarla yeni bir soluk getirirken, onun kendisinden gizlediği şeyler olduğu kuşkusuna kapılan Azra'nın ise işin aslı astarını öğrenmek üzere Defne'yle yüzleşmesinin akabinde Elimi Bırakma 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ELİMİ BIRAKMA 33.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

TRT 1 ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesinin beğenerek takip ettiği dizi projesi Elimi Bırakma 33.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 33.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 33.bölümü 10 Mart Pazar günü TRT 1 ekranlarında olacak.

elimi bırakma

ELİMİ BIRAKMA 32.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elimi Bırakma son bölümde; Son eşinin vefatıyla tüm varlığını kaybeden Zerrin yaşananları Çelenler'e anlatmak gibi bir düşüncesi yoktur. Zerrin'in gelişi ile restoranda ipleri eline almaya çalışan Sumru'yu kötü yönde etkileyecektir. Cenk'in şirkette yaptığı konuşma herkesi şaşkına çevirecektir.

Cenk’in kendisinden bir şey sakladığından şüphelenmeye başlayan Azra, şüphesinin üzerine gider. Azra Cenk’in hastalığıyla ilgili gerçeği öğrenebilecek midir? Şirketi baştan yapılandırmaya çalışan Cenk’in açıkladığı yeni iş planında, Kadir ve Melis’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

Zerrin’in gelişi, herkes için büyük bir sürpriz olur. Bir zamanlar varlıklı bir kadın olan Zerrin, son eşinin vefatıyla tüm varlığını kaybetmiştir ve bu durumu Çelenlere açıklamaya hiç niyeti yoktur. Zerrin’in gelişi, restoranda ipleri eline almaya çalışan Sumru’yu nasıl etkileyecektir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar