Yasak Elma 37.bölüm 2.fragmanında Kaya'nın gelişi Ender'i frenliyor...

Yasak Elma 36.son bölümde; Dündar ve Zeynep'in ilişkilerinde önemli dönemece girmesi Alihan'ın umutlarının tamamen tükenmesine neden oldu. Yasak Elma son bölümde; Ender, baskın yaparak Yıldız'ı suç üstü yakalayacağını zannederken, Yıldız son kozunu oynayarak herkesi ters köşe etti. Yasak Elma 37.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 18.03.2019 10:30 GÜNCELLEME 18.03.2019 10:30

Fox TV ekranlarında 11 Mart Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 36.son bölümde; Mustafa, hapishaneden çıkar çıkmaz soluğu Asuman'ın evinde alıp Yıldız'ın  nerede olduğuna ilişkin sert bir şekilde hesap sordu. Yasak Elma son bölümde; Mustafa'nın hem Yıldız'ın hem de Zeynep'in canına kıyacağını yönelik göz dağı vermesi sonucu Asuman'a ecel terleri döktürse de kızlarını onun tehlikesinden korumak adına elinden geleni ardına koymadı. Diğer taraftan Yıldız ise Halit'le olan evliliğini kurtarmak ve Kemal'i de hayatından uzaklaştırıp eski rahat günlerine geri dönebilmek için ustalıkla hazırladığı planını tıkır tıkır işlemeye başladı. Kemal'le yeniden konuşmak istediğini ve konuşmayı otel odasında yapmak niyetinde olduğunu dile getirirken, Caner de bu diyaloğa kulak misafiri olması işin rengini değiştirdi. Yapılan konuşmaların tamamını Caner'den duyan Ender, bu kez hedefine ulaştığını zannederek Halit ve Zehra'yı toplayıp apar topar Yıldız ve Kemal'in buluşacağı otel odasına doğru hareket etmesinin ardından Yasak Elma 37.bölüm fragmanı bekleniyor. Ender, Halit ve Zehra onların kapısına geldiği esnada Yıldız planının vurucu kısmını devreye sokup Kemal'i kandırarak herkesin içinde zor duruma düşürmesinin akabinde Yasak Elma 37.bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

 

YASAK ELMA 37.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 37.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

 

DÜNDAR VE ZEYNEP EVLİLİK YOLUNA GİRDİ!

Yasak Elma son bölümde çarpıcı bir diğer detay ise Dündar ve Zeynep'in ilişkilerinde yepyeni bir başlangıca doğru adım atıp, evlilik yoluna girmek üzere işi ciddiyete bindirmeleri sahne oldu. Dündar, ailesi ile beraber Zeynep'in evine doğru yol alarak onu ailesinden istedi. Dündar ve Zeynep, keyifli bir kız isteme merasiminden sonra yüzükleri takarken, onların bu durumunu gören Alihan'ın ise artık hiçbir umudu kalmayarak kendi hayatına dair radikal bir karar aldı. 

yasak elma

YASAK ELMA 37.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 37.bölümüyle 18 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 36.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Asuman, Mustafa’yı kızlarından uzak tutmak için elinden geleni yapacaktır. Dündar’ın ailesi Zeynep’le tanışmaya gelir. Alihan, Zeynep’le bir arada olamayacaklarına emin olup, önemli bir karar verir. Yıldız, Kemal’den oldukça rahatsız olmaya başlar ve bir şey yapmazsa evliliğinin tehlikeye gireceğini anlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?