TRT 1 Diriliş Ertuğrul 140.bölüm fragmanı! Savaş için ilk adım...

Son bölümünde Süleyman'ın ölümüyle sarsılan Ertuğrul Bey intikam için gün sayıyor. Yine heyecan dolu bir bölümü geride bırakan Diriliş Ertuğrul 140.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? Dragos Albastı ile işbirliği yapacak mı? Moğolların yeni planı ne olacak? İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm tanıtımı ve özeti.

GİRİŞ 16.03.2019 09:37 GÜNCELLEME 16.03.2019 09:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul'da heyecan dorukta. "İçimize çöreklenen dışımızı saran bu düşmanlara karşı bizi koruyacak olanda aramızdaki bu ebedi bahadır" diyen Ertuğrul Bey sinsi planlar içinde olan düşmanlarına karşı dik duruşunu gösteriyor. Son bölümün ardından yeni bölümü merak edilen Diriliş Ertuğrul 140.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında 20 Mart çarşamba günü yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul yine nefes kesecek. Peki Diriliş'in önümüzdeki bölümünde neler olacak? Obayı saran düşmanlar karşısında Ertuğrul Bey nasıl bir yol izleyecek?

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 140.BÖLÜM NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Ertuğrul Zangoş'ta bir numara olduğunu anladı fakat emin olmak istiyor. Zangoç'un açığa çıkmasına az kaldı. Dragos'un sonu yaklaşıyor.

 

 

İntikam almak isteyen Ertuğrul Bey Albastı'nın izini sürmeye başlayacak. Obaların içinde birisin olduğunu anladı. Beybolat'ı takip ederken onun Albastı olduğunu anlayacaktır. 

Diriliş Ertuğrul 140.bölüm Neler Olacak

İçerideki casusu yakalayan Alıncak şimdi daha dikkatli bir şekilde Ertuğrul'a saldıracaktır. Ertuğrul Mergel'in yakalanmasından dolayı Moğollar'dan haber alması kesilecek. Gündoğdu oğlu Süleyman'ın öldüğünü öğrenince Albastı'dan intikam almak için oraya çıkıp Obaya gelebilir.

"Biz ne bahadırı bu uğurda şehit verdik. İndi safları sıra dağlar gibi pek tutup tufan gibi onların üstlerine çökme vaktidir" diyen Ertuğrul Bey savaşı başlatıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE KADAR İZLENDİ?

 “Diriliş Ertuğrul”, her bölüm sürpriz dolu yenilenen kadrosu ve güçlenen konularıyla Türkiye ve dünyada izleyicisini arttırmaya devam ediyor. Total’de 15.85, AB’de 18.59, ABC1’de 19.35 reyting alan dizi rakiplerine oranla üç kat daha çok izleniyor. Dün akşamki 138. bölümü ile liderliğini korumaya devam eden dizi, sosyal medyada da “ŞehitlerYurdu” etiketi ile büyük yankı uyandırdı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 7
  • akinci beyi 5 yıl önce Şikayet Et
    Hey can...Osmanlım...
    Cevapla
  • hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız Süleyman'ın konuşmamak için dilini dağlaması gerçekten çok fedakârca.İşte ecdadımız böyleydi bizim.Herkes Türk'ün kim olduğunu anlayıp iyice bellesin artık.
    Cevapla
  • Mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    Ailen le otuırup gönül rahatlığı ile izleyeceğin bir filim.Tsk.ler
    Cevapla
  • ADANALI 5 yıl önce Şikayet Et
    ya şu beybolat çok konuşmaya başladı bir an önce sülemanın intikamı alınsın biz ailece onu istiyoruz
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Son 4 bölümdür hiç bir aksiyon heyecan yok maalesef
    Cevapla
  • hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok biliyosun gerçekten.Asıl aksiyon bu bölümlerde var hatta 138 . bölüm filmin en güzel bölümlerinden biriydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!