Bizim Hikaye 62.bölüm fragmanı yayında: Bu sefer işleri çok daha zor...

Bizim Hikaye 61.son bölümde; Barış, büyük badire atlatıp bıçaklandığı saldırıdan sağ salim kurtulmayı başarsa da bu kez ciddi bir sorunla karşı karşıya kaldılar. Bizim Hikaye son bölümde; Fikri, istemeden de olsa elini kana bulayıp Murtaza'nın halasının oğlunun katili oldu. İşte, Bizim Hikaye 62.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 21.03.2019 12:04 GÜNCELLEME 21.03.2019 12:04

Fox TV ekranlarında 14 Mart Perşembe tarihinde yayınlanan Bizim Hikaye 61.son bölümde; Barış, kaldığı ceza evinde başlayan saldırıyı sonlandırmak isterken yanlışlıkla bıçaklansa da hayati tehlikeyi atlatmayı başarmıştır. Bizim Hikaye son bölümde; Barış'ın özgürlüğüne kavuşup Filiz'le yeni bir başlangıç yapmaları üzerine sigorta borçlarını ödeyebilmek için akla karayı seçmektedir. Diğer taraftan kendi eliyle sonunu hazırlayan ve hırslarının kurbanı olan Nihal ise yaşadıklarından ders çıkarıp Barış ve Filiz'den uzak duracağına ilişkin söz vermektedir. Öte yandan hayatta en büyük tutkusu olan polislik görevine son verildiğini öğrenen Cemil ise soluğu bir hışımla Barış'ın yanında alarak bağıra çağıra hesap sordu. Barış'ın hapishanede canını kurtardığı kişi tesadüf eseri Mafya babası Murtaza'dır, tam da sigorta borçlarını nasıl ödeyecekleri üzerine kafa yorarken Murtaza'dan hediye olarak gelen para onların işini görmeye yardımcı olmasının ardından Bizim Hikaye 62.bölüm fragmanı bekleniyor. Fikri ise başına bela alarak istemeden de olsa Murtaza'nın halasının oğlunun canına kıyarken, Murtaza ise yapılanların bedelini ağır bir şekilde ödetmek için Filiz'lerin evini yakmasının akabinde Bizim Hikaye 62.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİZİM HİKAYE 62.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 62.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

BİZİM HİKAYE 62.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 62.bölümüyle 21 Mart Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

bizim hikaye

BİZİM HİKAYE 61.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Filiz başlarına gelen her şeye rağmen Nihal’in oyunlarına karşı dimdik ayakta kalmaya ve dağılan ailesini yeniden bir araya getirmeye kararlıdır ama bunu yapmak için önce Barış’ı hapisten çıkarmak, sonra da üst üste binen borçlarla mücadele etmek zorundadır. Rahmet’le olan sorunları ise giderek büyümektedir. Rahmet, giderek ablasıyla Deniz arasında daha çok sıkışmaya başlar ve ipler kopar.

 Darmadağın hale gelen kardeşini tutan ise yine Filiz olacaktır. Tüm bunlar olurken Fikri ise hala Hikmet’in dedesinden kalacak mirasın peşindedir ancak olaylar hiç beklenmediği şekilde gelişir ve eğlenceli başlayan gün Fikri ve çocuklar için kabusa dönüşür. Filiz ise onların başına gelenlerden habersiz, heyecanla Barış’ın kurtulmasını beklemektedir. Ufak sorunlarla da olsa her şey beklendiği gibi gitse de, felaket onları en hazırlıksız oldukları yerden yakalayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!