Yıllar sonra ortaya çıktı! "Mehmet Akif Alakurt kadın çalışanı darp etti"

Sıla dizisinde birlikte rol aldığı Mehmet Akif Alakurt'un ayakkabısı tozlu diye kostümcü olarak çalışan kadını darbettiğini iddia eden Zeynep Alakurt cevap gecikmedi. Peki Mehmet Akif Alakurt gerçekten set çalışanını darp etti mi? İşte sosyal medya üzerinden yaptığı açıklaması.

Yıllar sonra ortaya çıktı! "Mehmet Akif Alakurt kadın çalışanı darp etti"
Yıllar sonra ortaya çıktı! "Mehmet Akif Alakurt kadın çalışanı darp etti"
GİRİŞ 16.03.2019 10:55 GÜNCELLEME 16.03.2019 10:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen başarılı oyuncu Zeynep Eronat bir dönem Sıla dizisinden rol arkadaşı olan Mehmet Akif Alakurt için sitemkar konuşarak bilinmeyen bir gerçeği itiraf etti.

 

 

"MEHMET KENDİSİNİ KADINLARDAN ÜSTÜN GÖRÜYORDU"

Türk kadınlarına hakaret ederek gündeme gelen Mehmet Akif Alakurt hakkında konuşan Eronat, "Ben Mehmet Akif'in bu paylaşımlarına hiç şaşırmadım. Çünkü beraber çalışırken de kadınlara bakış açısını biliyorduk. Ben ego olarak görüyorum, kendisini kadınlardan üstün görüyordu. Benim annem bakın tarlalara boş başaklar hep dimdik durur, içi dolu başaklar başı eğik, ben Mehmet Akif'i boş başağa benzetiyorum" 

 

 

Sıla setinde yaşadıklarını anlatan usta oyuncu, "Uzun zamandır çalışmıyor. Gündem olmaya çalışıyor. Zamanında dizide olan kostümcü kızcağıza gömleği ütülü değil ve ayakkabısı tozlu diye darbetmişti. Sadece o kızcağızı değil, onun yüzünden ekip değişikliği oldu. O dönem kadınlar tarafından çok popülerdi, kaldıramadı diye düşünüyorum" dedi.

Size karşı bir şeyi oldu mu? sorusuna sıkıysa olsun diyen Eronat, "Bana karşı bir şey olmadı. Sıkıysa olsun. Bir kere olur gibi oldu, ağzının payını verdim. O dönem yapım ekibi de çok sıkıntıya düştü. Ben artık büyümüştür biraz daha farklı bakıyordur hayata diye düşünmüştüm ama şaşırtmadı beni" diyerek sözlerini noktaladı.

Zeynep Eronat

MEHMET AKİF ALAKURT'UN CEVABI GECİKMEDİ

Mehmet Akif Alakurt, Instagram hesabından Zeynep Eronat'ın iddialarına yanıt vererek "İlk olarak yalanı size yakıştıramadım Zeynep Hanım. İkincisi ne ara yaptım da ağzımın payını verdiniz ben de öğreneyim." dedi.

YORUMLAR 4
  • Tc vatandasi 5 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet ala gurt mahlasli kisi turk milletini asaglayici soylemlerde bulunmustur artik bizim icin haber degeri yoktur tekrar esefle kiniyorum kendisini ulkemizin ekmegini yiyim miletine hakaret eden sanatcilardan sikildik
    Cevapla
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    İkisine de güzel reklam oldu :)
    Cevapla
  • Yakup 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam sorunlu takıntılı birisi herkesi kötü görüp düşman ilan edip hakaret etmesinden belli sorun kendisin de
    Cevapla
  • taşeron 5 yıl önce Şikayet Et
    karsılıklı dogus
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri