TRT 1 Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı! İki isim dizi kadrosunda çıkıyor

Yeni bölümü heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul 140.bölüm tanıtımı yayınlandı. Moğol Komutanı Alıncak tarafından öldürülecek olan Mergen karakterini oynayan Kurtlar Vadisi Pusu'dan da hatırladığımız Ali Buhara Mete, diziden ayrılacak. Peki Diriliş Ertuğrul 140.bölümünde neler olacak? Yeni yeni bölüm fragmanı ve öne çıkan gelişmeler...

GİRİŞ 18.03.2019 13:44 GÜNCELLEME 18.03.2019 13:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 140.bölüm fragmanı yine heyecan dolu. Son bölümde savaş sahnelerinin bolca olduğu Diriliş Ertuğrul'da sular durulmuyor. "Biz ne bahadırı bu uğurda şehit verdik. İmdi safları sıra dağlar gibi pek tutup tufan gibi onların üstlerine çökme vaktidir" diyen Ertuğrul Bey savaşı başlatıyor. Peki Diriliş Ertuğrul 140.bölümde neler olacak? 

 

 

Yeni bölümde ise Moğol Komutanı Alıncak tarafından öldürülecek olan Mergen karakterini canlandıran onu Kurtlar Vadisi Pusu'dan da hatırladığımız Ali Buhara Mete, diziden ayrılacak. Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey'in yeğeni Selcan Hatun'un oğlu Süleyman karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı. Hain saldırı sonrası Süleyman önce işkence görüyor sonra da öldürülüyor. Süleyman'ın acısı Kayı Obası'na kor gibi düşüyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 140.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

 

 

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği, yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın yaptığı “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul 140.bölümü 20 Mart çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Ertuğrul Zangoş'ta bir numara olduğunu anladı fakat emin olmak istiyor. Zangoç'un açığa çıkmasına az kaldı. Dragos'un sonu yaklaşıyor.

İntikam almak isteyen Ertuğrul Bey Albastı'nın izini sürmeye başlayacak. Obaların içinde birisin olduğunu anladı. Beybolat'ı takip ederken onun Albastı olduğunu anlayacaktır. 

İçerideki casusu yakalayan Alıncak şimdi daha dikkatli bir şekilde Ertuğrul'a saldıracaktır. Ertuğrul Mergel'in yakalanmasından dolayı Moğollar'dan haber alması kesilecek. Gündoğdu oğlu Süleyman'ın öldüğünü öğrenince Albastı'dan intikam almak için oraya çıkıp Obaya gelebilir.

"İçimize çöreklenen dışımızı saran bu düşmanlara karşı bizi koruyacak olanda aramızdaki bu ebedi bahadır" diyen Ertuğrul Bey sinsi planlar içinde olan düşmanlarına karşı dik duruşunu gösteriyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 140.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 10
  • Gkn 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Osman beyi burak özçivite vermemişlerdir.filmin cılkı çıkar tanınmayan yüz olmalı bamsı turgut gibi
    Cevapla
  • KESKİN 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle doğru.Tanınmamış yüz olmalı
    Cevapla
  • konyasporlu burak 5 yıl önce Şikayet Et
    ertugrulbey alıncakı ben tanıyom sen arama ben sana haber vereyim
    Cevapla
  • hakikatçi 5 yıl önce Şikayet Et
    çok uzattılar artık osman dönemine geçilmeli.
    Cevapla
  • hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalama.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    fragmanda ertuğrul mergeni kurtarıyor ne ölmesi.
    Cevapla
  • hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    Canım o kadarını bizde biliyoruz.Zaten iki şehitlik haberi birden olamazdı.Dediğim gibi çok ağır gelidi.
    Cevapla
  • hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    Süleymandan sonra birde mergen şehit olursa bize çok ağır gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!