O Ses Türkiye birincisi Ferat Üngür kimdir ve aslen nerelidir? Biyografisi...

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışma programında birinci olan Ferat Üngür kimdir? PKK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla Diyarbakır'da gözaltına alınan Ferat Üngür aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte son dönemin sıkça konuşulan ismi Ferat Üngür'ün biyografisi...

O Ses Türkiye birincisi Ferat Üngür kimdir ve aslen nerelidir? Biyografisi...
O Ses Türkiye birincisi Ferat Üngür kimdir ve aslen nerelidir? Biyografisi...
GİRİŞ 16.03.2019 16:52 GÜNCELLEME 16.03.2019 16:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın kalanı TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışma programında Murat Boz'un takımından birinci olan Ferat Üngür Adıyaman Üniversitesi Müzikoloji bölümünde eğitim almıştır. 

 

 

Daha önce TRT ekranlarında yayınlanmış olan Sıra Sende Türkiye isimli yarışmaya da katılmıştır. Aslen Diyerbaklırlı olan şarkıcı Ferat Üngür 2019 yılında O Ses Türkiye yarışmasını kazanan isim olmayı başarmıştır. 

 

Ferat Üngür Kimdir

Yarışma’da Zülfü Kahkullerin Amber Misali isimli parçayı seslendirmiştir. Şarkıya girer girmez jürilerden Murat Boz dönmüş, ardından, Beyaz, Seda Sayan ve Hadise‘de Üngür için dönmüşlerdir. 

34 yaşındaki şarkıcı Ferat Üngür, sosyal medya hesabında terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla Diyarbakır'da gözaltına alındı.

YORUMLAR 2
  • Konya ..42 4 yıl önce Şikayet Et
    PKK mı kaldı memleketde hepsi pırasa gibi doğrandı..adamın sesi güzel Yaşasın TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ..
    Cevapla
  • Mısafır 5 yıl önce Şikayet Et
    Bıde beyaz seda sayan gıbı ısımler destek olmus bu adam az cok kendını bellı etmıstır sansasyon yaratmak ıcın bu adam desteklendı maval okumasınlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma