Yemekteyiz Onur Büyüktopçu'ya mahrem Görüntülerle şantaj

TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programını sunan başarılı isim Onur Büyüktopçu'ya kendisine ait olduğu söylenen mahrem görüntülerle şantaj edildi. Onur Büyüktopçu konuyla ilgili yaptığı açıklamada tehditlere boyun eğmeden şikayetçi olduğunu söyledi.

Yemekteyiz Onur Büyüktopçu'ya mahrem Görüntülerle şantaj
Yemekteyiz Onur Büyüktopçu'ya mahrem Görüntülerle şantaj
GİRİŞ 19.03.2019 09:00 GÜNCELLEME 19.03.2019 09:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekranlarda ilgiyle takip edilen Yemekteyiz yarışmasının sunucusu, oyuncu Onur Büyüktopçu'ya, kendisine ait olduğu iddia edilen görüntülerin yer aldığı veriler gönderilerek şantaj yapıldı. Yaşanan bu şok olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Onur Büyüktopçu sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

 

 

"ADALETE GÜVENİMLE TEHDİDE BOYUN EĞMEDİM"

"Her gün haberlerde okuyup izlediğimiz birçok insanın başına gelen tehdit-şantaj olaylarından birisi de maalesef benim başıma geldi. Şahsıma ait olduğu iddia edilen verilerin sadece kolay para kazanmak uğruna paylaşılacağı tehdidinde bulunuldu. Adalete olan sonsuz güvenimle bu tehditlere asla boyun eğmeden hemen şikayette bulundum. Kimseye para göndermediğim gibi şantaja maruz kalan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi hakkımı hukuki yollardan aramak yapılması gerekendi. Sizin de başınıza bu tür tehditler gelirse hemen adalete başvurun, sizi korkutamasınlar, sindiremesinler. Şüphelilerin en kısa sürede cezalandırılacağına inancım tam."

 

 

Onur Büyüktopçu+

50 BİN TL İSTEDİ

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre sosyal medyadan mesajı yollayan kişi, görüntüleri internete sızdırma tehdidiyle 50 bin lira istedi. Büyüktopçu, şantajcının banka hesabına 50 bin lira yatırdı. Ardından konuyu araştıran ünlü oyuncu, mesajı gönderen kişinin arkadaşı olduğunu öğrendi. Büyüktopçu, şantajın devam etmesi üzerine savcılığa başvurdu.

YORUMLAR 3
  • Ecdat 5 yıl önce Şikayet Et
    50 bin az istemiş
    Cevapla
  • ALİ 5 yıl önce Şikayet Et
    50 000 Tl ne o zaman. De get palavra sıkma
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    önce 50 bini yatırıyor sonra bakıyor ki bu iş 50 binle bitmeyecek son çare suç duyurusunda bulunuyor ve şantajcılara boyun eğmedim herkes aynısını yapsın diyor. o zaman 50 bini yatırmadan önce boyun eğmeyip savcılığa gitseydin. Bırakın bu işleri zamnında yediğiniz hurmalar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir