TRT 1 Diriliş Ertuğrul 140.bölüm 2. fragmanı! Ertuğrul'un tüm planları..

Diriliş Ertuğrul'da beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 140.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Peki TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? Osman'ın babası Ertuğrul Bey'e verdiği söz onu derinden etkileyecek. İşte Diriliş'in yeni bölüm tanıtımı...

GİRİŞ 20.03.2019 09:33 GÜNCELLEME 20.03.2019 09:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dağın yüceliği senden, ocağın harı senden, kara çeliği keskin edecek çekiç senden diyen Osman, babası Ertuğrul Bey'i derinden etkiliyor. Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul 140.bölümü 20 Mart çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak. Yeni bölümü yine heyecan dolu olacak Diriliş Ertuğrul 140.bölüm 2.fragmanı yayınlandı.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 140.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ertuğrul Bey Alıncak’la yaptığı pazarlık sonucu ağebeyi Gündoğdu’nun affedilmesini istemiş ve başarılıda olmuştu. Af mektubunu Babası Gündoğdu’ya ulaştırmak üzere yola çıkan Süleyman’ın yolunu kesen Beybolat onu yakalamış ve işkence ederek öldürmüştü. Devriye alpları Süleyman’ın atını ve atın heybesindeki mektubu bulmuş ve Süleyman’ın kaçırıldığını anlamıştı. Bunun üzerine Ertuğrul ve alplerı Süleyman’ı bulmak üzere yola çıkmıştı.
 
Süleyman’ı bulduklarında Beybolat tarafından şehit edilmiş fakat ölmeden önce onu kimin öldürdüğünü mağaraya yazmıştı, Albastı ! Yeğeni Süleyman’ın mezarının başında intikam yemini eden Ertuğrul Bey bundan sonra ne yapacak? Yeğeni Süleyman’ın intikamını alabilecek mi? Kendini gizleyen hain Beybolat’ın Albastı olduğunu ortaya çıkarabilecek mi?

Diriliş Ertuğrul 140 Bölüm
 
Ertuğrul Bey, türlü oyunlarla elinden alınan obasını ve ardından Söğüt’ü,  pusatıyla geri almış Beybolat ise bu durum karşısında öfkeden deliye dönmüştü. Buna karşılık Bamsı ve ailesinin içine nifak sokarak Kayı obasını karıştırmak için yeni bir hamle başlatmıştı. Peki Beybolat ve Sırma bu hain planlarında başarılı olacak mı? Mergen’i ele geçiren Alıncak, onu konuşturup Ertuğrul’un adamı olduğunu öğrenebilecek mi? Bütün yaşananlar karşısında Dragos’un yeni stratejisi ne olacak?

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 140.BÖLÜM FRAGMANLARI

YORUMLAR 1
  • hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız Süleyman Şahı bir kere dahi olsa görmek Süleymanın acısını bir nebzede olsa azalttı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri