Çocuklar Duymasın final yapıyor

16 sezondur devam eden efsane dizi Çocuklar Duymasın için final vakti.İki sezondur Kanal D'de yayınlanan dizi, sezon sonuna doğru final yapacak. Dizinin final yapmasına sebep olarak düşen reytingleri gösteriliyor.

İki sezondur Kanal D'de yayınlanan, Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un başrolünde yer aldığı fenomen dizi Çocuklar Duymasın final yapıyor. Reytinglerinde düşüş yaşayan ve konusunda komediden uzaklaşmaya başlayan dizinin sezon sonunda kanal tarafından bitirileceği belirtiliyor.

Çocuklar Duymasın

Çocuklar Duymasın

Televizyongazetesi'nin haberine göre, Gece karakteriyle bir süredir komediden uzaklaşan ve yayınlanan son bölümüyle Haluk ve Meltem'i ayırmaya çalışan Tutku karakterini geri getiren Çocuklar Duymasın dizisinde reytingler istenildiği gibi değil.

Söz konusu hikayenin diziyi kurtarması bekleniyor ancak Kanal D’nin bu sezondan sonra diziyi bitireceği belirtiliyor.

Çocuklar Duymasın'ın yayın günü değişti

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar Duymasın'ın yayın günü değişti

BİR YORUM YAPIN 1

Ali29 4 yıl önce

Bu dizi ilk başladığında çok seviliyordu, çok tutuldu ve bütün aile bireylerinin izleyeceği bir diziydi. Adıyla ve konusuyla tam bir uyum içindeydi. Ama ortada çoluk çocuk olmamasına rağmen hala çocuklar duymasın adı altında artık eskisi gibi komik de değil, bir şeyleri artık tadında bırakmalı yada konsept değiştirmeli.

Toplam 1 beğeni