Diriliş Ertuğrul 142.bölüm fragmanı! Final vakti yeni devletin kuruluşu...

İzleyenleri şaşırtacak bir bölüm ile gelecek olan Diriliş Ertuğrul 142.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni devletin temellerinin atıldığı bölüm yine heyecan dolu olacak. Ertuğrul Bey savaş için ilk adımları atacak. Peki Diriliş Ertuğrul 142.bölümünde neler olacak?

GİRİŞ 31.03.2019 15:09 GÜNCELLEME 31.03.2019 15:10
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul 142.bölümüyle yine heyecan dolu. "Yarabbi beni ve neslimi dosdoğru yol üzre daim eyle. Bizi öyle güçlü öyle kavi kıl ki sırtını sıvazlamadığımız mazlum, başını eğdiremediğimiz zalim kalmasın" diyen Ertuğrul Bey yeni devletin temellerini oluşturuyor. 3 Nisan çarşamba günü TRT 1 ekranlarında yerini alacak olan Diriliş Ertuğrul 142.bölümüyle nefes kesecek. Peki sevilen dizide neler olacak? İşte yayınlanan yeni bölüm tanıtımı

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 142.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Diriliş Ertuğrul 142.bölüm fragmanında görüleceği üzere Ertuğrul bey rüya görür. Diriliş Osman'a geçiş yavaş yavaş başlıyor.

 

 

Tahminlere göre önümüzdeki bölümde Gündoğdu'nun eline af fermanı varacak ve Ertuğrul'a destek için obaya dönecektir. 

Ertuğrul Bey ve Gündoğdu beraber kaleye fetih edecek. Alıncan ve Albastının sonu yakın.

Gördüğü rüyada "Yarabbi beni ve neslimi dosdoğru yol üzre daim eyle. Bizi öyle güçlü öyle kavi kıl ki sırtını sıvazlamadığımız mazlum, başını eğdiremediğimiz zalim kalmasın" diyen Ertuğrul Bey yeni devletin temellerini atıyor.

Diriliş Ertuğrul 142.Bölüm

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN FİNAL OLACAK?

Diriliş Ertuğrul'un 29 Mayıs günü yayınlanacak 150. bölümüyle final yapacak. Tarihe göre, 1280 yılında Ertuğrul Gazi Söğüt'te hayatını kaybediyor. 1299 yılında ise Osman Gazi merkezi Söğüt olan Osman Beyliği'ni kuruyor. Söğüt'te Ertuğrul Gazi'nin, oğlu Osman Gazi tarafından yaptırılan bir türbesi bulunmaktadır. Bu sebepten ötürü Diriliş Ertuğrul dönemi sona erecek ve hemen ardından Diriliş Osman dönemi başlayacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ertuğrul Mergen'i kurtardıktan sonra obaya kucağında Gündüz ile dönüyor. Günüz çatışmada ağır bir şekilde yaralanıyor. Ertuğrul Bey, Moğolların lideri Alıncak ve Beybolat'ı kıstıramadığı için Bamsı'yı suçluyor. Beybolat Bamsı ile Ertuğrul'un arasını açmak için yaptıklarında başarıya erişiyor. Alıncak kaleyi basarak Uranos'un yakasına yapışıyor. Bu sırada Dragos, Beybolat'a babasını Ertuğrul'un öldürdüğünü söylüyor. Beybolat bu kışkırtma ile şer ittifakını kurmaya ikna oluyor. Diriliş Ertuğrul'da savaş kapıda.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 142. BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği, yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın yaptığı “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul 142.bölümü 03 Nisan çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 30
  • Ertuğrul Hayranı 5 yıl önce Şikayet Et
    Osman gaziyi bırakın.Ertuğrul gidecek.Siz düşmüşsünüz osman gazi derdine.Üzülüp ağlamak yerine yaptığınıza bakın!!!
    Cevapla
  • aziz yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    burak özçivit osman gaziyi oynamasıon!! yakışmaz..malkoçoglu vs olurda osman gazi olmaz...
    Cevapla
  • hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    yaaaa final gittikçe yaklaşıyor ve benimde ömrüm bitiyormuş gibi hissediyorum. Geçen sezon da final olmasını bekliyordum ama sezon finali oldu çok sevinmiştim. İnşallah bu sezonda aynısını yaparlar. Ama şimdi resmi açıklama var. Ağlıycam şimdi yaaa.
    Cevapla
  • rabia hatun 5 yıl önce Şikayet Et
    sonra diriliş ertuğrul biterse ben trt 1 de hangi diziyi sevicem
    Cevapla
  • rabia hatun 5 yıl önce Şikayet Et
    cünkü ben diriliş ertuğrul çok seviyorum meleyim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler