Yemin 30.bölüm fragmanında Emir-Reyhan evliliklerini sonlandıracak mı?

Yemin 29.son bölümde; Emir, Reyhan'ın sessizliği karşısında öfke nöbetine tutulurken, Reyhan ise dayısına verdiği sözü çiğnememekte kararlıdır. Yemin son bölümde; Masal'ı kurtarmaya çalışan Leyla başını belaya sokup Filiz'in adamların eline düşerken, Kemal'i zorlu bir sınav beklemektedir. Yemin 30.bölüm fragmanı çıktı.

Yemin 30.bölüm fragmanında Emir-Reyhan evliliklerini sonlandıracak mı?
Yemin 30.bölüm fragmanında Emir-Reyhan evliliklerini sonlandıracak mı?
GİRİŞ 29.03.2019 13:08 GÜNCELLEME 29.03.2019 19:18

Kanal 7 ekranlarında 28 Mart Perşembe tarihinde yayınlanan Yemin 29.son bölümde; Emir, bütün bir gece boyunca evde olmayan ve kendisine tek bir açıklama bile yapmayan Reyhan'ın suskunluğunu gördükçe sinirlerine hakim olamamaktadır. Yemin son bölümde; Reyhan'ın yaşadığı tatsız hadiseyi hak etmediğini düşünen Melike ise yalan yöntemine başvurmak mecburiyetinde kalarak geceyi Mukadder teyzesinin akrabasının yanında geçirdiğini söyledi. Reyhan, taşıdığı sırrın ağırlığının altında ezilip onurunu yerle bir edecek sözler duymaya mahkum kalırken, Emir ise onun her sessizliğini gördükçe öfkesinin şiddeti giderek artarak ağza alınmayacak sözler sarf etti. Reyhan'ın gece eve gelmemesi nedeniyle Emir'le aralarının bozulduğunu ve Melike'nin de sırf Reyhan'ı korumak için yalan söylediğini duyan Cavidan'ın eline çok önemli bir koz geçti. Kemal ise Leyla'nın kendisiyle irtibata geçmesi sayesinde Masal'ı kaçıran kişilerin yerini tespit edip peşlerine düşerken, Talaz ise kendisine ihanet eden Filiz'i kıskıvrak yakaladı. İşte, Yemin 30.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YEMİN 30.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Emir’in, Reyhan’a olan güveni sarsılır. Reyhan ise Hikmet yüzünden suçlanır ama gerçekleri açıklayamaz. Emir, Reyhan’dan boşanacağını söyler. Reyhan, Hikmet yüzünden suçlanırken, Emir boşanmaya karar verir. Fakat Cavidan’ın eline geçen belge her şeyi değiştirir. Öte yandan Masal’ın izini süren Leyla ve Kemal’i çok şaşırtan bir gelişme yaşanır.

 

 

YEMİN 30.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

YEMİN 29.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reyhan’ın gece eve gelmemesi konağı karıştırır. Emir’in tepkisi Reyhan’ı hak etmediği bir durumda bırakırken, Cavidan ayağına gelen bu fırsatı kaçırmaz. Reyhan’ın eve gelmemesine Emir tepki verir. Emir’in sert tutumunu hak etmeyen Reyhan’ın düştüğü durum, Cavidan’ı mutlu eder. Emir’den vazgeçmeye niyeti olmayan Cemre ise önemli bir belgenin peşine düşer. Öte yandan Leyla, Masal’ın izini bulduğunda kendini ele verir. Kemal ikisini de kurtarmayı başarabilecek mi?

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!