Emine Erdoğan 'Cemre Çarşısı' etkinliğine katıldı

Emine Erdoğan, TOGEM-DER tarafından "Temiz çevre" temasıyla düzenlenen etkinlikte, "Sıfır Atık" temalı yapılan ürünleri inceledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine  Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği'nce (TOGEM-DER) sıfır atık projesi için yapılan destek etkinliği "Cemre  Çarşısı"nı gezdi.

emine erdoğan

emine erdoğan

Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Hotel'de  düzenlenen "Temiz çevre" teması etkinliğine katılan Erdoğan, Cemre Çarşısı'nı gezerek, "Sıfır Atık" temalı ürünleri incelemelerde bulundu.

Programda, Emine Erdoğan'a, TOGEM-DER Başkanı Saadet Gülbaran, Aile,  Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan gibi siyasi isimler eşlik etti.

Erdoğan, TOGEM-DER'in ihtiyaç sahibi aileler için dizayn ettiği dilek ağacında  kart seçerek bazı ailelere, hava temizleme makinesi, bisiklet, bilgisayar ve çamaşır makinesi bağışında bulundu.

Ayrıca Erdoğan dünyada "sıfır atık" hareketinin öncüsü olarak bilinen Amerikalı Bea  Johnson ile tanıştı. Türkiye'de ve dünyada sıfır atık projelerinin  gelişimiyle ilgili sohbet ederek, sıfır atık projesine ilişkin deneyimlerini  paylaştı.

Emine Erdoğan, daha sonra Mutfak Atölyesi'ne geçerek, "sıfır atık  yemeği"nin yapılması için şef Arda Türkmen'e eşlik etti. Erdoğan'ın Türkmen'le  yaptığı sebze yemeğinin kabuklarından mücver yapıldı, diğer organik atıklar ise  kompost gübre olmak üzere değerlendirildi.

Kaval ustası Serdar Deli vefat etti

İLİŞKİLİ HABER

Kaval ustası Serdar Deli vefat etti

BİR YORUM YAPIN 0