Kızım 26.bölüm fragmanı: Tüm hesaplar bozuldu! Daha da kötüye gitti...

Kızım 25.son bölümde; Hastaneden yaptırdığı babalık testinin sonuçlarını alan Demir, Öykü'nün gerçek kızı olduğu bilgisine ulaştı. Kızım son bölümde; Cemal, geçmişte Asu'nun kendisini polise ihbar ettiğini ve Uğur'un da aslında Demir'in babasının katili olduğunu öğrendi. İşte, iple çekilen Kızım 26.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 05.04.2019 11:17 GÜNCELLEME 05.04.2019 11:17

TV8 ekranlarında 29 Mart Cuma tarihinde yayınlanan Kızım 25.son bölümde; Demir, babalık testi sonuçlarına göre Öykü'nün kendi kızı olduğunu öğrenmesiyle mutluluktan içi içine sığmasa da hem Uğur'a hem de Candan'a son derece kırgındır. Kızım son bölümde; Uğur ve Candan'ın, Cemal'in sahte babalık testi sonuçlarına inanmış olmaları Demir'i büyük bir hayal kırıklığına uğrattığı için her ikisine de tavrını sert bir şekilde ortaya koymuştur. Diğer taraftan Cemal ve Demir arasında geçmiş mevzular hakkında hesaplaşmalar başlarken, her ne kadar Demir soygun gecesi onu polis ekiplerine ihbar edenin kendisi olmadığını dile getirse de Cemal onu güvenmemekte ısrarcıdır. Bununla birlikte Öykü'nün teyzesi Cemal'e geçmişle ilgili bunca zamandır kendisinden saklanan çarpıcı bir gerçeği itiraf ederek, Asu'nun o gece kendisini ihbar ettiğini ve bundan da Uğur'un haberi olduğunu açıklamasıyla birlikte neye uğradığını şaşırmasının ardından Kızım 26.bölüm fragmanı bekleniyor. Uğur'un ve onunla bağlantısı olan adamın peşine düşen Cemal, aslında Demir'in şimdiye kadar hiçbir suçunun olmadığını ve Uğur'un da geçmişte kardeşim dediği Demir'in babasını öldürdüğünü açığa çıkarmasının akabinde Kızım 26.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KIZIM 26.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kızım son bölümün arkasından gelecek hafta TV8 ekranına gelecek bölüme dair en son gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek adına araştırmalara derinlik kazandırıldı. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, yapımcılığında Fatih Aksoy'un bulunduğu; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, Med Yapım farkıyla TV8'de seyircisini ağırlayan Kızım 26.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KIZIM 26.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Beren Gökyıldız (Öykü Tekin), Leyla Lydia Tuğutlu (Candan Hoşgör) ve Buğra Gülsoy (Demir Göktürk), Serhat Teoman (Cemal Eröz), Sinem Ünsal (Sevgi Günay), Tugay Mercan (Uğur Adıgüzel) ve Suna Selen (Müfide Adıgüzel), İhsan İlhan (Jilet) gibi isimlerin yer aldığı Kızım 26.bölümüyle 5 Nisan Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

KIZIM 25.BÖLÜM FİNAL SAHNESİ! DEMİR'İN BABASINI SEN ÖLDÜRDÜN...

KIZIM 25.SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki