TRT 1 Diriliş Ertuğrul 142.bölüm 2.fragmanı! Ertuğrul Bey'den şoke eden işkence

Diriliş Ertuğrul nefes kesen bir bölüm ile geliyor. Günlerdir ikinci tanıtımı bekleyen izleyiciler için Diriliş Ertuğrul 142.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde şoke eden işkence sahnesi seyirciyi ekranlara kilitleyecek. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? Albastı ortaya çıkacak mı? Alıncak Ertuğrul'un işkencesinden kurtulacak mı? İşte yeni bölümden öne çıkanlar...

GİRİŞ 03.04.2019 13:30 GÜNCELLEME 03.04.2019 13:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul 142.bölüm 2.fragmanı adete nefes kesti. Yeni bölümü heyecan dolu olacak Diriliş Ertuğrul'da savaş devam ediyor. "Dostuluğun kıymetini bilmezseniz, ihanetin bedelini ödersiniz" diyen Ertuğrul Bey, Bamsı'yı obadan sürüyor mu? Alıcak'ı canlı olarak ele geçiren Ertuğrul, Albastı'nın kim olduğunu öğrenmeye çalışıyor. 3 Nisan Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında yerini alacak olan Diriliş Ertuğrul'da savaş yeniden başlıyor.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 142.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Ertuğrul Alıncak'tan Albasıtı'nın kim olduğunu öğrenmek için ağzının düğümünü açmaya çalışır. Lakin Alıncak bir türlü konuşmaz. Albastı kimliğinin öğrenilme riski olduğu için plan kurmaya hazırlanır.

 

 

Ertuğrul Bey, Dragos'un Zangoç olduğunu anlayıp hapse atar. Uranos'ta bu olayı öğrenip Zangoç'u kurtarmak için harekete geçer. Ertuğrul planları doğrultusunda devletini kurmak için harekete geçer. Tabi bu hiç kolay olmayacaktır.

Diriliş Ertuğrul 142.bölüm

Albastı, Bamsı ve Hafsa hatunun başka yere kervanla gittiğini öğrenir ve harekete geçer. Bamsı ile Hafta hatunun kervanla başka yere giderken Albastı ve alpleri kervanı basar ve milleti katletmeye başlar.  Hafta hatun ağır şekilde yaralanır.

Peki "Dostuluğun kıymetini bilmezseniz, ihanetin bedelini ödersiniz" diyen Ertuğrul Bey, Bamsı'yı obadan sürüyor mu?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

YORUMLAR 2
  • Zobu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bamsı çıldırıyor.
    Cevapla
  • ŞAFAK YAMAÇLI 5 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel olmuş. emeği geçenlerin ellerine yüreğine sağlık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı