Söz 78.bölüm 2.fragmanı: Yavuz birbiri ardına intikam yeminleri ediyor!

Söz 77.son bölümde; Yavuz, en başından itibaren Derya'dan saklamış olduğu her acı gerçeği itiraf ederken, yüreğine bir ok saplanan Derya ise ağır bir süreçten geçti. Söz son bölümde; Yavuz, ölümle burun buruna gelen Derya'yı kurtarmak isterken sevdiğini kaybetme korkusunu bir kez daha yaşadı. Söz 78.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 15.04.2019 17:33 GÜNCELLEME 15.04.2019 17:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 8 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 77.son bölümde; Yavuz, Derya'ya şimdiye kadar söylediği her şeyin birer yalandan ibaret olduğunu itiraf ederken, her şeyi yalnızca vatanı ve milleti uğrunda yaptığının özellikle altını çizdi. Söz son bölümde; Bunca zaman inandığı ne varsa aslında doğru olmadığını bizzat sevdiği adamdan duyan Derya, bir yandan duydukları karşısında yüreği paramparça olurken diğer yandan da mesleğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalmaktadır. Tüm bunların yanı sıra Linda'nın alçak girişimi hız kesmeden devam ederken, çok daha ciddi sonuçlara yol açmadan onun bu hamlesinin önünü kesebilmek için Yavuz'un büyük bir mücadele göstermesinin ardından Söz 78.bölüm fragmanı bekleniyor. Keşanlı, Melisa'nın rehin alındığını duyar duymaz arkasına Tim ekibinin de sağlam desteğini alıp onu bu tehlikeden çekip kurtarabilmek için canını dişine takmasının akabinde Söz 78.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Geçmişte yaşadığı acıların aynısı yeniden yaşayan Yavuz, Derya'nın tehlikede olduğunu öğrenmesiyle birlikte vakit geçmeden faaliyete geçerken, sevdiği kadının kurşunlanmasıyla can evinden vurulmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

SÖZ 78.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran iddialı ve kaliteli dizi projelerinden Söz 78.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SÖZ 78.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Söz 78.bölümüyle 15 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ 77.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz son bölümde; Kurulacak terör devleti için ilk somut adım olarak Türkiye sınırına yakın bir bölgede düzenlenen tören canlı olarak tüm dünya medyasında yayınlanır. Sınırımıza yakın bölgede çekilen sözde devlet ait bayrağı indirmek için Tim süratle harekete geçer.

Derya’yı düşürdüğü zor durumdan kurtarmak isteyen Yavuz, aynı zamanda El Muğdar’ı geri almak için çabalayan Linda’nın hain planı ile karşı karşıyadır.

Yavuz’a yardım eden Derya’nın başı beladadır. Mesleğinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Derya için bu olay zor günlerin başlangıcı olacaktır.

Linda’nın tehditleri üzerine Yavuz Derya’nın hayatının tehlikede olduğunu anlayıp canla başla Derya’ya ulaşmaya çalışır. Bu sırada Derya da Linda’nın kendisi için gönderdiği tetikçi ile gerilim dolu bir yolculuğa çıkar.

Melisa’nın Cahit tarafından tutsak edildiğini öğrenen Keşanlı Eylem’in de yardımıyla Melisa’nın tutulduğu yeri öğrenir. Kardeşleriyle birlikte sevdiği kadını kurtarmak için harekete geçer.

YORUMLAR 3
  • WAHAB ATCHADE 4 yıl önce Şikayet Et
    SÖZ 'ün 78. bölümünü merakla bekliyoruz. Derya ölecek mi acaba? Peki. Eğer böyle olsa ,Yavuz nasıl yaşayacak????
    Cevapla
  • cumali 4 yıl önce Şikayet Et
    söz 78 bölüm fragmanı
    Cevapla
  • cumali 4 yıl önce Şikayet Et
    söz 78 bölüm fragmanı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'