Kadın 58.bölüm 2.fragmanı: Sarp'ın can damarına bastı! Olanlar oldu...

Kadın 57.son bölümde; Nezir'in elinden kurtulan Bahar ve Sarp, evlatlarıyla beraber soluğu Hatice'nin evinde alsalar da başlarına yeni bir bela daha türemiştir. Kadın son bölümde; Şirin, hem Bahar'a hem de Sarp'a manidar sözleriyle zor anlar yaşatırken, Arif ise Kısmet sayesinde özgürlüğüne kavuştu. Kadın 58.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 16.04.2019 09:19 GÜNCELLEME 16.04.2019 09:19

Fox TV ekranlarında 9 Nisan Salı tarihinde yayınlanan Kadın 57.son bölümde; Kısmet'in başlattığı girişimle beraber polis ekiplerinin baskın gerçekleştirmesi sonucu Nezir herkese ters köşe yaparak Bahar, Sarp ve evlatlarını serbest bıraktı. Kadın son bölümde; Ne Bahar ne de Sarp, Nezir'in bu hamlesine bir türlü anlam veremezken evlatlarıyla birlikte içlerinde buruk bir sevinç duygusu taşıyarak taşıyarak Hatice'lerin evine sığındılar. Ancak Bahar ve Sarp'ın verdikleri imtihan bununla da sınırlı kalmayıp başlarını şimdi de Şirin belası sarıp sarmalıyor, eve geldikleri gibi onları her defasında güç duruma düşürecek sözler sarf etmekten asla geri kalmıyor. Ancak Bahar artık eskisi gibi değil, onun ağzının payını verip dünyanın kaç bucak olduğunu tüm yürekliliğiyle göstermesinin ardından Kadın 58.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan ceza evine mahkum edilen Arif, Kısmet'in yardım ve desteği sayesinde özgürlüğünü yeniden eline alırken, Bahar ve evinde kalmasına razı gelmediği Sarp arasında iplerin kopma noktasına gelmesinin akabinde Kadın 58.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kısmet'le yüz yüze gelen Sarp, Bahar'ı bir kez daha sahiplenip ''Arif'e söyle, karımdan uzak dursun!'' şeklinde göz dağı vermesinin sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

KADIN 58.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 58.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

Kadın yapımında nihayet o an geldi çattı! Tepkiler çığ gibi büyümüştü...

 

KADIN 58.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Kadın dizisi 58.bölümü ile 16 Nisan Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

kadın

KADIN 57.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Eve dönen Bahar, Şirin’in çocuklarına yakın olmasını hiç istememektedir. Çünkü hayatını mahvettiğini ve her şeye onun sebep olduğunu düşünmesi, ona karşı duyduğu nefreti daha da güçlendirmiştir. Bahar’ın olanlardan sonra hala içinde bir kuşku vardır. Kimseye onları neden serbest bıraktığını söylemeyen Nezir ise bunu sadece tek bir kişiye söylemiştir. Hapishaneden kurtulan Arif, ilk olarak Bahar’ın yanına gitmek ister. Arif’i kurtaran Kısmet ise olanların peşini kolay kolay bırakmayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor