Diriliş Ertuğrul 144.bölüm fragmanı! Düşman eline düşen Bamsı'nın ölümü...

Diriliş Ertuğrul 144.bölüm fragmanı izleyenleri şoke etti. Yeni bölümü nefes kesecek Diriliş'te savaş devam ediyor. Son bölümde Uranos karakterini oynayan Uğur Karabulut'un diziden ayrılmasının ardından yeni bölümü büyük merak konusu oldu. Peki "Benim için düşman yiğitçe karşıma dikilendir" diyen Ertuğrul Bey Alıncak ve Albastı'yı öldürebilecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul 144.bölümden öne çıkanlar...

Diriliş Ertuğrul 144.bölüm fragmanı! Düşman eline düşen Bamsı'nın ölümü...
Diriliş Ertuğrul 144.bölüm fragmanı! Düşman eline düşen Bamsı'nın ölümü...
GİRİŞ 15.04.2019 09:00 GÜNCELLEME 15.04.2019 09:19
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul'da savaş tüm hızıyla devam ediyor. ''Has bir yiğidin en büyük varlığı davasıdır! Bu yüce dava uğrunda; makamlarından ve dahi en yakınlarından vazgeçebilenler bu kutlu yolda yürüyebilir.''diyen Ertuğrul Bey düşmanların eline düşen Bamsı'yi kurtaramayacak mı? Yeni bölümü adete nefes kesecek Diriliş Ertuğrul 144.bölüm fragmanı yayınlandı.TRT 1 ekranlarında 17 Nisan çarşamba akşamı seyirci karşısına çıkacak olan Diriliş Ertuğrul'da final öncesi büyük ayrılıklar yaşanabilir? İşte dizinin yeni bölümünden merak edilenler...

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 144.BÖLÜMDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Diriliş Ertuğrul bu hafta yine bomba gibi geçti. Bamsı'nın oğlunun kaçırılması onun gözlerini kör etti. Tabi ki evlat için insan her şeyi yapmak ister fakat Bamsı oğlu düşman elindeyken yerinde duramaz ve her şeyi göze alarak ölüme gider.

 

 

Yaptığı yanlışların farkında değildir. Taki Dragos bu iş burada bitecek diyene kadar. Yani Albastı ölmedi diyene kadar.

Tahminlere göre Ertuğrul Bey Bamsı'yı ölümden kurtaracak Alıncak ölecek ve Dragos esir alınacak.

Diriliş Ertuğrul 144.bölüm

Albastı'nın kim olduğunu bilen Ertuğrul, İlbilge Hatun'un karşısında da ispat etmek istiyor. Bu yüzden Dragos'u kullanıp Albastı'yı yakalayacak. Dragos artık açığa çıktı ve Albastı'nın yakalanması an meselesi.

Hasbiyiğitin en büyük varlığı davasıdır oğullar. Bu yüce dava uğurunda makamlarından ve dahi en yakınlarından vazgeçebilenler bu kutlu yolda yürüyebilir" diyen Ertuğrul Bey düşmanların eline düşen Bamsı'yi kurtaramayacak mı? sorusu yeni bölümün ikinci fragmanı yayınlanmasıyla birlikte netlik kazanacak.

Diriliş Son Bölüm Reyting

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜ NE KADAR İZLENDİ?

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği, yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın yaptığı “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul 143.bölümü ABC 1'de 16.86 Total'de 15.20 AB'de 15.16 izlenerek reyting sıralamasında zirvede olmaya deva etti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 144.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 31
  • rabia hatun 4 yıl önce Şikayet Et
    diriliş ertuğrulun 6. sezon nu çıkacak mı bence diriliş ertuğrul 2020 diriliş osman olsun vede diriliş ertuğrul bir sezon daha uzatın vede hiç final yapmayın çünkü ben diriliş ertuğrulu çok seviyorum
    Cevapla
  • hayran 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul Bamsıyı görevden atmakta haklıdı.Ama yinede Bamsının şehit olmasına dayanamam özelliklede oğluyla.
    Cevapla
  • Murat ÇELİK 4 yıl önce Şikayet Et
    Bamsı çok saçma sapan hareket etti 70 yıllardaki tarihi filmde saçmalayan bazı karakterler vardı onlar geldi aklıma sanırım deli dolu hareketlerinden dolayı halkın onu ön plana çıkarması senarist ve yapımcılar tarafından çok hoş karşılanmadı ötekileştrerek ve pasifize edilerek diziden Doğan Bey karakteri gibi Bamsı karakteri de gönderilecek gibi geliyor bana.
    Cevapla
  • OKAN61 4 yıl önce Şikayet Et
    Dragos selena gibi hop kalede hop söğütte. neyle gider nasıl gider kimseye rastlamazmı bu lanet kambur.
    Cevapla
  • niksarlı 4 yıl önce Şikayet Et
    evlat sevgisi için, devletini tehlikeye atıyor..sayın yönrtmen biraz abartılı olmuş..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...