Bir Zamanlar Çukurova yapımında fırtına gibi esecek Rüzgar Aksoy kimdir?

Televizyon ekranlarında çok geniş ölçüde izleyici kitlesini kendine hayran bırakan dizi projesi Bir Zamanlar Çukurova'ya farklı bir soluk getirecek Rüzgar Aksoy kimdir? Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosuna eklenerek Ercüment rolünü üstlenecek Rüzgar Aksoy aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, hakkında bilinmeyenler!

Bir Zamanlar Çukurova yapımında fırtına gibi esecek Rüzgar Aksoy kimdir?
Bir Zamanlar Çukurova yapımında fırtına gibi esecek Rüzgar Aksoy kimdir?
GİRİŞ 11.04.2019 22:25 GÜNCELLEME 11.04.2019 22:26

ATV ekranlarında tüm dikkatlerinde üzerinde toplayan etkileyici sahneleriyle izleyicisinin vazgeçilmezi haline gelen dizi projesi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir ismin daha katıldığı açıklandı. Sosyal medya platformunda da seyircisi tarafından en çok konuşulan dizileri arasında ilk sıralarda yer alan Bir Zamanlar Çukurova yapımına sonradan eklenen sürpriz oyuncu Rüzgar Aksoy kimdir? Dizide Vahide Perçin'in canlandırdığı Hünkar karakterinin yeğeni Ercüment rolünü üstlenecek Rüzgar Aksoy aslen nereli ve kaç yaşındadır? Şu an için transfer olduğu Bir Zamanlar Çukurova projesinde dört bölüm boyunca rol almasına karar verilen başarılı oyuncu hakkında bilinmeyenler...

 

 

Kadın seyircisine uzun zaman sonra 'Oh be, sonunda!' dedirten gelişme!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'NIN ERCÜMENT'İ RÜZGAR AKSOY KİMDİR?

 

 

Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar'ın yurt dışından gelen hem yakışıklı hem de uçarı yeğeni Ercüment rolünü üstlenecek Rüzgar Aksoy, 5 Ocak 1981 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır.

Üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümünde tamamlayarak mezun olan Rüzgar Aksoy, seslendirme sanatçısı kimliğinin yanı sıra sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur.

bir zamanlar çukurova

İlk defa televizyon ekranlarının karşısına 2010 tarihinde yayınlanan Adanalı dizisiyle geçerek burada oyunculuk yeteneğini sergileme fırsatı elde eden Rüzgar Aksoy şu anki dönemde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol almaya hazırlanıyor.

Şu ana kadar 50 civarında filmin seslendirmesinde bulunan Rüzgar Aksoy, Ah Neriman, Karakol, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Türkan ve Annem Uyurken isimli dizi projelerinde rol üstlenmiştir. 

Show TV’de ekrana taşınan Yüz Yüze yapımının oyuncu kadrosunda bulunarak Ender rolüne hayat veren Rüzgar Aksoy, Kara Sevda isimli dizi projesinde de Tarık karakteriyle karşımıza çıkmıştır.

rüzgar aksoy

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi