Gamze Özçelik Sudan'a sessiz kalmadı!

Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar derneği aracılığıyla dünyanın dört bir yanındaki mazlum ve yetimlere umut veren oyuncu Gamze Özçelik, askeri darbe yaşayan Sudan'daki yetim ve mazlumlar için çıkacağı yolculukla ilgi açıklamada bulundu. Özçelik, ne yaşanırsa yaşansın en çok o mazlumlar için endişe duyduğunu dile getirdi.

Kurmuş olduğu Umuda Koşanlar Derneği aracılığıyla dünyanın dört bir yanına yardım ve umut yaymaya devam eden Gamze Özçelik, kamuoyunu ilgilendiren olaylara karşı da kayıtsız kalmıyor. Bu sabah gerçekleşen Sudan'daki askeri darbe için bir tweet atan Gamze Özçelik, ne yaşanırsa yaşansın en çok o mazlumlar için endişe duyduğunu dile getirdi.

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik, 'Bugün yeniden yüzlerce yetimimize aş olmak, hane olmak için Sudan'a gidiyorduk. Devrim..Darbe..Ne yaşanırsa yaşansın en çok o mazlumlar için endişe duyuyoruz.Orada yaşayan, Allah rızası için hizmet eden kardeşlerimiz için dua ediyoruz. Allah’a emanetsiniz çocuklarım, yoldaşlarım.' açıklamasında bulundu.

Sözlerine devam eden Gamze Özçelik, 'Yakın zamanda iç savaş yaşamış, yetim düşen binlerce çocuğu kamyonlarla bölgelerden çıkarılıp, duvarların, tellerin arasına kapatılmış, anne babasızlığı, yokluğu, sahipsizliği ve dışlanmayı sonuna kadar yaşamış, çöllerine vurgun olduğumuz Sudan . Allah hayır etsin sonunu..' yorumunda bulundu.

Gamze Özçelik köpek katliamına isyan etti

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik köpek katliamına isyan etti
Mehmet Pala Nöbet dizisine transfer oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Pala Nöbet dizisine transfer oldu!

BİR YORUM YAPIN 1

Erdalll 5 yıl önce

Tek Kelimeyle YİNE HARİKASINIZ GAMZE HANIM.