Elimi Bırakma 37.bölüm 2.fragmanı: Cenk geri dönüşü olmayan yolu girdi!

Elimi Bırakma 36.son bölümde; Azra, işin peşini bırakmayıp babasının canına kıyan kişiyi bulabilmek için canını tehlikeye atarken Cenk de onu asla yalnız bırakmadı. Elimi Bırakma son bölümde; Arda, Kadir ve Melis'in aralarında bir ilişki olduğunu ve yuva kurmak istediklerini öğrendi. Elimi Bırakma 37.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 21.04.2019 22:44 GÜNCELLEME 21.04.2019 22:44

TRT1 ekranlarında 14 Nisan Pazar tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 36.son bölümde; Babasının yaşamını yitirmesine sebebiyet veren kişiyi bulmakta son derece kararlı olan Azra, bunun için gerekli parayı temin edebilmek üzere çareyi takılarını satmakta buldu. Elimi Bırakma son bölümde; Azra, bin bir zorlukla eline geçen parayı Faruk'a teslim ederken sevdiği kadının kılına bile zarar gelmemesi adına Cenk'in olay yerine gelmesiyle beraber bütün planlar sekteye uğradı. Azra, tam da aradığı gerçeğe sonunda ulaşmak üzereyken karşısında Cenk'i gören Faruk'un aldığı paralarla kayıplara karışması ikilinin aralarında fırtınalar kopmasına neden oldu. Melis ve Kadir'in kurmuş olduğu yakınlık Arda'nın gözünden kaçmayıp sorguya çekmeye başlarken, Kadir ise şimdiye kadar sakladığı gerçeği itiraf edip Melis'i ne kadar sevdiğinin altını çizerek onunla beraber sonsuz birlikteliğe adım atmak istediklerini belirtmesinin ardından Elimi Bırakma 37.bölüm fragmanı bekleniyor. Azra ise her ne olursa olsun er ya da geç babasını öldüren kişiyi öğrenmeye ant içip, Ferhat'la tekrardan irtibata geçip risk ateşinin tam ortasına atlamasının akabinde Elimi Bırakma 37.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Ferhat'ın hiçbir kabahatinin olmadığını düşünen Feride'nin hem onu temize çıkarmak için elinden geleni ardına koymamasının hem de şirketin itibarını ve başarısını yeniden sağlamak için uğraş göstermesinin sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

ELİMİ BIRAKMA 37.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

TRT 1 ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesinin beğenerek takip ettiği dizi projesi Elimi Bırakma 37.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 37.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 37.bölümü 21 Nisan Pazar günü TRT 1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elimi Bırakma son bölümde; Parayı Faruk’a veren Azra, Cenk’in beklenmedik bir anda gelmesiyle babasının katilini öğrenme şansını kaçırır. Azra parayı alan Faruk’un bir daha kendisiyle iletişime geçmeyeceğine emindir. Skandala sebep olan videonun Ferhat Usta'nın telefonundan çıkması üzerine Cenk'in Ferhat Usta'yı ihanetle suçlaması, Cenk ve Azra arasında gerilime sebep olur.

Feride ise, bir yandan şirketin itibarını kurtarmak ve kaybedilen iş anlaşmasını geri kazanmak için uğraşırken; bir yandan da Ferhat Usta'nın suçsuzluğunu ortaya çıkarmak niyetiyle harekete geçer.
Kadir ve Melis arasındaki ilişkiyi artık net biçimde öğrenen Arda ise, Kadir hakkında araştırma yapacak ve onun hakkında bir takım bilgilere ulaşacaktır. Arda, ablasının Kadir ile olan ilişkisini aileye açıklayacak mıdır?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!