Söz 79.bölüm fragmanı: Kimi nerede nasıl öldüreceğime ben karar veririm!

Söz 78.son bölümde; Kendisine isabet eden kurşunla olduğu yere yığılan Derya, sevdiği adam tarafından yetiştirildiği hastanede yaşam savaşı verdi. Söz son bölümde; Yavuz, yaşanabileceklere aldırış etmeksizin yerinde asla durmayarak yapılanlarının bedelini bu kez tek başına ödetmek için büyük operasyon başlattı. Söz 79.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 21.04.2019 22:38 GÜNCELLEME 21.04.2019 22:38

Star TV ekranlarında 15 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 78.son bölümde; Yavuz'u en zayıf noktasından yakalayan düşmanlar, onu büsbütün yıkan korkuları ve acılarıyla tekrardan yüzleştirerek Derya'yı kurşunların hedefi haline getirdiler. Söz son bölümde; Kendisini doğrultan namlunun ateş almasıyla üzerine yere kapaklanan Derya, ona bir şey olacak endişesiyle paniğe kapılan Yavuz tarafından kucaklanarak apar topar hastaneye yetiştirildi. Her ne kadar sağ salim hastaneye kaldırılsa da Derya'nın sağlık durumu oldukça kritiktir, sevdiği kadın ameliyat masasında ölüm kalım mücadelesi verirken Yavuz ise Linda'nın sonunu kendi elleriyle acı bir şekilde getirmek için intikam yeminleri savurmaya başladı. Derya'nın ölümün eşiğine gelmesi kendisi için bardağı taşıran son damla olan Yavuz, tarifi mümkün olmayan bir şekilde kin ve nefretle bilenerek tamamen raydan çıkıp köşe bucak saklanan Linda'nın izini sürmeye başlamasının ardından Söz 79.bölüm fragmanı bekleniyor. Yavuz'un düşmanlarına tek başına operasyon düzenlediği istihbaratına ulaşan Tim ekibinin, Erdem Albay'ın verdiği talimat üzerine en yakın dostlarını yalnız bırakmayıp hep birlikte hareket etmek için peşine düşmelerinin akabinde Söz 79.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Yavuz'un sınır dışında bulunduğunun tespit edilmesi üzerine Tim'in üyelerinden oluşan arama kurtarma ekibi arkadaşlarına kazasız belasız ulaşmayı başarırken, Dragan'ın yanında gizlenmekten başka hiçbir çaresi kalmayan Linda için çemberin daralmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

SÖZ 79.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran iddialı ve kaliteli dizi projelerinden Söz 79.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SÖZ 79.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Söz 79.bölümüyle 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz son bölümde; Derya’nın Yavuz tarafından hastaneye getirilmesiyle kritik bir ameliyat süreci başlar. Derya hayata tutunma mücadelesi verirken Derya’nın başına gelenlerin hesabını Linda’dan sormak isteyen Yavuz büyük bir öfkeyle harekete geçer.

Linda’nın bulunduğu yüksek korunaklı evi basan Yavuz Linda’ya ulaşmak için önüne çıkan her engeli aşmakta son derece kararlıdır. Korumalar Yavuz’a direnirken Linda son anda kaçmayı başarır. Yavuz’un gazabından kurtulan Linda can güvenliği için Dragan’ın yanına sığınır.

Derya’nın vurulmasının ardından Yavuz için zamana karşı bir yarış başlar. Derya’yı kaybetmek istemeyen Yavuz son sürat onu hastaneye yetiştirmeye çalışır.

Mayına basan Aşık’ı kurtarmak için Tim, canla başla bir çözüm bulmak için uğraşırken teröristlerin boş durmaya niyeti yoktur. Dragan’ın gönderdiği adamlar Aşık’ı kurtarmak isteyen Tim’i zora durumda bırakır.

Eylem’in Tarık vasıtasıyla Linda’nın bulunduğu yeri öğrenmesiyle Yavuz da hemen peşine düşer. Linda’yı köşeye sıkıştıran Yavuz’un yolu Tim ile kesişir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu