Geniş ölçüde ses getiren sunucu Buket Aydın kimdir? Hakkında her şey...

Geçtiğimiz aylarda alınan sürpriz kararla birlikte Kanal D'ye transfer olarak Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevini icra eden Buket Aydın kimdir? Hem sunuculuk hem de spikerlik alanlarında uzmanlık eğitimi alan Buket Aydın aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, son dönemlerde gündemin aranan ismi haline gelen Buket Aydın'ın hayatı!

Geniş ölçüde ses getiren sunucu Buket Aydın kimdir? Hakkında her şey...
Geniş ölçüde ses getiren sunucu Buket Aydın kimdir? Hakkında her şey...
GİRİŞ 25.04.2019 11:29 GÜNCELLEME 25.04.2019 11:30

Şu anki dönemde Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevini yürüten deneyimli isim Buket Aydın, 1985 senesinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini ise burslu olarak yerleştiği İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden bitirmiştir.

Mezun olduğu üniversitenin aynı bölümünden yüksek lisans eğitimi alan Buket Aydın, eğitimini tamamlamasının ardından gerek sunuculuk gerekse spikerlik dallarından eğitim almıştır.

Anneler ve Gelinler'de akıllara durgunluk veren olay! Dehşete kapıldılar

 

 

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde yer alan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim alan Buket Aydın buradaki eğitimini de güzel bir derece alarak bitirmiştir.

Kariyerinde bir dönem boyunca Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışan Buket Aydın, daha sonraki yıllarda adım adım hedeflediği alana doğru yönelerek özel bir radyo kanalında haber sunucusu olarak görevini icra etmiştir.

Sonraki süreçte ise televizyon programlarında iyiden iyiye kendini göstermeye başlayan Buket Aydın, ilk olarak Kanaltürk kanalında önce ‘’spor bülteni sunuculuğu’’ sonrasında ise ‘’hafta sonu ana bülteni sunuculuğu’’ görevlerini üstlenmiştir.

Ardından ilerleyen dönemde Kanaltürk kanalındaki görevine veda etmesi üzerine TRT Türk kanalına geçiş yaparak burada program sunuculuğunda bulunmuştur.

2013 senesinde iş adamı Erce Baykal'la dünya evine giren Buket Aydın, yine bu senede Nisan ayında yeniden yapılanmaya giren NTV kanalında yer almaya başlayarak haber kuşaklarında sunuculuk görevinde bulunmuştur.

buket aydın kimdir? aslen nereli ve kaç yaşındadır

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular