Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diriliş Ertuğrul için övgü dolu sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisini için övgü dolu açıklamalarda bulundu. Beştepe'de düzenlenen sempozyumda konuşan Erdoğan, Diriliş Ertuğrul dizisi için "Dünyanın neresine gidersem gittiğim yerlerde bana Diriliş Ertuğrul'u anlatıyorlar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diriliş Ertuğrul için övgü dolu sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diriliş Ertuğrul için övgü dolu sözler
GİRİŞ 25.04.2019 09:45 GÜNCELLEME 25.04.2019 09:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Arşivlerimizin Gelişimi, Vizyonu ve Tarih Araştırmalarına Katkısı Sempozyumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, beş sezondur Türkiye'de ve dünyada izlenme rekorları kıran TRT ekranlarının dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'dan övgüyle bahsetti.

 

 

"DÜNYANIN NERESİNE GİDERSEM..."

Diriliş Ertuğrul dizisinin Osmanlı tarihine olan ilgiyi arttırdığını vurgulayan Erdoğan, "TRT'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin Osmanlı tarihine olan ilgiyi nasıl arttırdığını herhalde siz de görüyorsunuz. Dünyanın neresine gidersem gittiğim yerlerde bana Diriliş Ertuğrul'u anlatıyorlar. Önümüzdeki dönemde tarihimiz ve arşivimizle ilgili benzer çalışmalara ağırlık vermemiz gerektiğine işaret ediyor" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 3
  • kaptan 4 yıl önce Şikayet Et
    mutlaka bu tarz diziler e agirlik verilmeli hem genc nesil tarihi ni tanimis olur hem tv kanallarinda ahlak li seyler seyredilmis olur inanc ve kültürümüze yaikisan olumlu yapit lar LAKIN mutlaka önemle dikkat edilmesi gereken sey ise MILLI yapit larin MILLI olan kanal larda yapiliyor olmasi ÖRNEK vericek olursak FATIH dizisi star da basladi koca bir tarihi 4 -5 bölüm ,le bitirdiler neden cünki cumhuriyet ten baska seyi adamlarin KALIPLARI kafalari ruhlari vicdanlari kaldirmiyor o tarihi överek gururla yapit haline getirmek adamlarin kimyasini bozuyor
    Cevapla
  • Muhalif 4 yıl önce Şikayet Et
    İzlediğim tek dizidir. REİS ile aynı yöne bakıyoruz. Mutluyuz.
    Cevapla
  • Asım 4 yıl önce Şikayet Et
    "Game of Thrones" diye karanlık geçmişlerini anlatan filmleri seyredilme rekorları kırıyor. Bizim sanatçı bozuntuları gezi ihaneti içerisinde yer alıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor