Zalim İstanbul 6.bölüm fragmanı: Akla kara belli oluyor! Acı gerçek...

Geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında yayın serüvenine atılan ve sansasyonel sahneleriyle sosyal platformda da adından söz ettiren Zalim İstanbul'da sular durulmuyor. Zalim İstanbul son bölümde; Cenk, eski sağlığına kavuşmaya çalışan Nedim'in odasına gelip elindeki silahı kafasına doğrultarak canına kıyma girişiminde bulundu. Zalim İstanbul 6.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 02.05.2019 23:03 GÜNCELLEME 02.05.2019 23:04

Kanal D ekranlarında 29 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan Zalim İstanbul 5.son bölümde; Agah, Cemre aracılığıyla sevgisini her şeyden üstün tuttuğu ve üzerine titrediği Nedim'e karşı Şeniz'in akıl almaz davranışlarının kaydedildiği görüntülerle yüzleşti. Zalim İstanbul son bölümde; Her ne kadar bu acı gerçeği gözleriyle görmüş bile olsa Şeniz'in bu kötülüğü yapma olasılığının sıfır olduğunu düşünüp ona toz kondurmamaya çalışırken, Agah'ın bu düşüncesi karşısında Cemre'nin öfke kat sayısı en uç noktaya kadar geldi. Yerleştirilen gizli kamera sayesinde Nedim'e yaptığı kötülüklerin gün yüzüne çıkmasıyla beraber Şeniz köşkteki egemenliğini iyiden iyiye kaybetmeye başlarken, yaşadığı bu büyük krizi ufak sıyrıklarla atlatabilmek için planlar yapmanın peşine düşmesinin ardından Zalim İstanbul 6.bölüm fragmanı bekleniyor. Nedim'in iyileşip yeniden eski sağlıklı günlerine geri dönmesinin kendisi için büyük bir tehdit unsuru oluşturacağını düşünen Cenk ise kimse ortalıkta yokken odasına gelip elindeki silahı kafasına doğrultarak canına kast etmesinin akabinde Zalim İstanbul 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ceren ise hem kendi hem de hastanede yaptırdığı hamilelik testi sonucuna göre karnında bir bebek taşıdığını öğrenmesi sonucu artık köşkün kontrolünü eline alabileceği için eteklerinin zil çalmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

ZALİM İSTANBUL 6.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu, yapımcılığını ise Şükrü Avşar'ın üstlendiği Avşar Film imzasıyla Kanal D ekranlarına taşınan Zalim İstanbul 6.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

ZALİM İSTANBUL 6.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı, genel sanat yönetmenliğini Naz Erayda ve görüntü yönetmenliğini Volkan Aslan'ın üstlendiği Zalim İstanbul 6.bölümüyle 6 Mayıs Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zalim İstanbul son bölümde; Cemre ve Cenk arasındaki öpücük krizi ortalığı karıştırıyor. Agah, bunun hesabını Cenk'ten sorarken Seher de kızı Cemre'den soruyor. Durum biraz olsun sakinliğe eriştiği sırada Ceren hamlesini yapıyor. Cemre ve Cenk'in bahçede konuştuklarını gören Nedim'i doldurarak onların üzerine salıyor. Nedim, kıskançlık krizi ile Cenk'in üzerine atlıyor ve Cenk'i dövmeye başlıyor. Agah ve ev halkının yetişmesi ile olay bitse de, köşkte durumlar daha da karışıyor.

Şeniz, video olayını atlattıktan sonra Nedim ile olan savaşına tekrar başlıyor. Cemre'den habersiz, Nedim'in ilaçlarını değiştiren Şeniz istediğini elde ediyor ve Nedim'in tekrar eski haline dönmesini sağlıyor. Hastaneye kontrole giden Ceren, bebeğinin ultrasondaki fotoğrafıyla köşke geliyor. Yavaş yavaş kendisini Cenk ile evlenmeye hazırlamaya başlıyor; fakat, Şeniz ile bir olay yaşıyor...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…