Kadın 61.bölüm 2.fragmanı! Skandallarla dolu bir yüzleşme yaşanıyor...

Kadın 60.son bölümde; Şirin geçmişten bu yana süregelen saplantılı aşık tavrını bir kez daha ortaya koyarken, kızının Sarp'a karşı hissettiği duyguların farkında olan Hatice'yi korku ve endişe sardı. Kadın son bölümde; Bahar'ın Arif'i tamamen hayatından çıkardığını öğrenen Sarp'ın mutluluktan ağzı kulaklarına vardı. Kadın 61.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 08.05.2019 00:19 GÜNCELLEME 08.05.2019 00:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 30 Nisan Salı tarihinde yayınlanan Kadın 60.son bölüm; Bahar'ın aldığı radikal karar sonucunda yüz üstü bırakılan Arif'in yüreğini tarifi mümkün olmayacak derecede kırgınlık, üzgünlük ve öfke duyguları kaplasa da bundan sonra yapabileceği hiçbir şey kalmamıştır. Kadın son bölümde; Arif'le bütün ilişiğini kesen Bahar'la Sarp arasındaki samimiyet her geçen gün giderek çoğalırken, Şirin'in ise çok önceden beri Sarp'a karşı önüne geçemediği ve bir türlü silip atamadığı duygularının gün yüzünü çıkmasıyla beraber tehlike çanları çalmaya başladı. Bir süredir Hatice'lerin evinde yaşayan Bahar evlatlarıyla beraber tıpkı eski günlerdeki gibi tekrardan kendi evlerine dönme kararı alırken, Sarp her ne kadar bu karara şiddetle karşı çıksa da Bahar'ın Arif'le hiçbir bağlantısının kalmadığını öğrenmesiyle derin bir nefes almasının ardından Kadın 61.bölüm fragmanı bekleniyor. Bundan böyle Arif engelinin büsbütün ortadan kalktığını ve Bahar'ın kendi isteğiyle ondan vazgeçtiğini öğrenen Sarp'ın adeta bir çocuk gibi sevinçten havalara uçmasının ardından Kadın 61.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalacak yeni bir ev arayan Sarp'la, Münir aracılığıyla ev kiraladığı kişinin onun olduğundan haberi olmayan Arif'in yollarının bir kez daha kesişmesinin sahne olduğu diziye dair en son gelişmeler...

Diriliş Ertuğrul 147.bölüm fragmanı: Kanımızın son damlasına kadar...

KADIN 61.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 61.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

KADIN 61.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Kadın dizisi 61.bölümü ile 7 Mayıs Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Şirin'in Sarp ile çekilmiş fotoğraflarını bir anlık sinirle Bahar'a gönderen Pırıl ne yapacağını bilemez. Suat ise bu fotoğrafların Bahar'ın eline geçmesini hiç istememektedir. Çünkü Sarp'ın artık Pırıl'a dönme ihtimaline bile tahammülü yoktur.

Şirin'in tekrar Sarp'a ilgi duyduğunu düşünmek bile istemeyen Hatice, içten içe çok korkmaktadır. Böyle bir şeyin tekrarlanması ailesine çok büyük zararlar verecektir.

Ceyda'dan bir oğlu olduğu konusunda şüphelenen Emre ise bunu açık açık sormaya karar verir ve duyduğu şey karşısında büyük bir şoka uğrayacaktır.

Sarp ile hep kavga halinde olmaktan artık çok sıkılan Bahar ise her şeye bir nokta koymaya karar verir. Çocukları için Arif'ten de ayrılan Bahar, Sarp'ı affedecek mi? Yoksa sadece çocuklarının babası olarak mı yanlarında kalmasına izin verecek?

YORUMLAR 2
  • Muhammed Ali Kavun 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadın dizisi çok güzel olacak
    Cevapla
  • ADEM çoşkun 4 yıl önce Şikayet Et
    dizi salı günü yayınlanıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...