Kanal 7 Youtube kanalına altın plaket ödülü

Türkiye’nin önde gelen televizyon kanallarından biri olan Kanal 7, dijital medya dünyasında da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Kanal 7 Medya Grubu Dijital Medya Müdürlüğü bünyesinde yönetilen Kanal 7 YouTube kanalı, 1 milyon abone barajını aşarak altın plaket ödülü aldı.

Kanal 7 Youtube kanalına altın plaket ödülü
Kanal 7 Youtube kanalına altın plaket ödülü
GİRİŞ 01.05.2019 13:58 GÜNCELLEME 01.05.2019 18:09

Gelişen teknoloji ile birlikte hayatımızın birer parçası haline gelen dijital medya mecralarının önemi gün geçtikçe artıyor. Kurulduğu ilk günden bu yana yenilikçi bir bakış açısına sahip olan Kanal 7 Medya Grubu da dijital mecralarındaki yerini alarak ve bu gelişime hızla ayak uyduruyor. Kanal 7 Medya Grubu ilk olarak 2013 yılında adım attığı YouTube dünyasında aldığı izlenme ve abone sayılarıyla kısa sürede adından bahsettirmeyi başardı. YouTube mecrasında Kanal 7 Medya Grubu çatısı altında oluşturulan kanalların başında gelen Kanal 7, 1 milyon abone barajını aşarak YouTube tarafından altın plaket ile ödüllendirildi. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan başarılı yerli ve yabancı dizilerin ilgi çeken içerikleriyle YouTube’daki popülerliğini her geçen gün arttıran Kanal 7 YouTube kanalının şu andaki abone sayısı 1 milyon 336 bin.

Kanal 7 Medya Grubu çatısı altında oluşturulan diğer YouTube kanallarının izlenme ve abone sayısı performansları da oldukça etkileyici. Kanal 7 dizilerine ait fragmanların ve özel içeriklerin yayınlandığı Kanal 7 Dizileri YouTube kanalı 358 bin aboneye sahip. Sevilen Kanal 7 dizileri Elif’e ait olan Elif Dizisi Türkiye kanalının abone sayısı 326 bin iken Kanal 7 ekranlarının yeni dizisi Yemin Dizisi kanalının abone sayısı da 236 bin civarında. YouTube’da Kanal 7 Medya Grubu çatısı altında sadece ekrandaki içeriklerin yer aldığı kanallar bulunmuyor. Bunların yanı sıra YouTube’a özel içeriklerin yer aldığı Kanal 7 Çocuk, Yemek Yedi, Ramazan Sohbetleri, Matruşka, Kanal 7 Nostalji başta olmak üzere toplam 20 kanal Kanal 7 Dijital Medya Müdürlüğü tarafından yönetiliyor.

 

 

Kanal 7 Medya Grubu Dijital Medya Müdürlüğü YouTube kanallarının yanı sıra, kurumsal sosyal medya hesaplarının yönetimini gerçekleştirirken gruba bağlı video platformu www.izle7.com’un içerik yönetimini de yapıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı