Sen Anlat Karadeniz 51.bölüm 2.fragmanında Hazan'a zehir zemberek sözler!

Sen Anlat Karadeniz 50.son bölümde; Yiğit'in öğretmeni olması dolayısıyla Tahir'in Hazan'la yolları tekrardan kesişirken, Nefes de sağlığı ve bebeğiyle ilgili hiçbir problem olmadığını öğrenerek hamileliğin keyfini sürer. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Mustafa, Karadeniz'in hırçın dalgalarıyla boğuşurken başına gelecek ölümcül tehlikeden habersizdir. İşte, Sen Anlat Karadeniz 51.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 08.05.2019 12:08 GÜNCELLEME 08.05.2019 12:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 1 Mayıs Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 50.son bölümde; Vedat'ın cinayete kurban gitmeden önce kendisi için hazırlamış olduğu video kaydından son anda haberi olan Nefes, her ne kadar bebeğine bir şey olacak düşüncesiyle eli ayağı titrese de neyse ki korktukları başına gelmedi. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Bebeğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu öğrenen Nefes, hastanede gerekli tetkiklerin yaptırıp hem sağlığına hem de kucağına almaya gün saydığı bebeğine dair hiçbir sorun olmadığını duyunca üzerinden büyük bir yük kalktı. Diğer taraftan Nefes ve Tahir, tam da Hazan'dan kesinkes kurtulduklarını ve bir daha karşılarına asla çıkmayacağını düşünseler de, Yiğit'in aşık olduğu öğretmeni olarak tekrardan hayatlarına dahil olmasının ağızlarının tadını kaçırmasının ardından Sen Anlat Karadeniz 51.bölüm fragmanı bekleniyor. Bununla birlikte Genco ise Mustafa'nın kum çıkarmak için Karadeniz'e açılacağı bilgisine ulaşıp kendisine ölümcül bir tuzak hazırlarken, başına geleceklerden habersiz Mustafa da herkesten helallik isteyip hırçın dalgalarla boğuşmasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 51.bölüm fragmanı yayınlandı. 

Diriliş Ertuğrul 147.bölüm fragmanı: Kanımızın son damlasına kadar...

SEN ANLAT KARADENİZ 51.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 51.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 51.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 51.bölümüyle 8 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Vedat'ın gönderdiği videoyu izleyen Nefes ultrasona girer. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenince derin bir nefes alırlar. Şimdi Nefes için vakit hamileliğin tadını çıkarma vaktidir.

Murat, Mustafa'ya olan öfkesiyle yanlış kişilerle yakınlık kurar. Toyluğu ve hırsı yüzünden gözleri körleşen Murat, düşmanın eline tüm hayatını kökünden değiştirmeye yetecek bir koz verdiğinin farkında bile değildir.

Mustafa onu bekleyen felaketi hissetmiş gibi, gemiye çıkmadan önce herkesten helallik alır. Kaleli Bir Karadeniz'in karanlık sularına gömülürken, Asiye Mustafa'yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır.

YORUMLAR 2
  • esmanur 4 yıl önce Şikayet Et
    merhaba bana sen anlat karadenizin fragmanını gösterirmisiniz
    Cevapla
  • Hayrunnisa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi çok seviyorum izlediğim yerleri tekrar sabaha kadar izliyorum bu diziyi izlemeye başladığım andan itibaren hayatımda en çok istediğim şey sizlerle tanışmak oldu allahım inşallah bana bu duyguyu yaşatır amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi