Hale Soygazi ile Seda Sayan arasındaki dava sonuçlandı!

Yeşilçam döneminin popüler isimlerinden sanatçı Hale Soygazi, kendisinin oğlu olduğunu iddia eden Murat Şar adlı kişiyle mahkemelik olmuştu. Yapılan DNA testi sonucunda, Murat Şar'ın Hale Soygazi'nin oğlu olmadığı ortaya çıkmıştı. Soygazi'nin iddiayı ortaya atan programın sunucusu Seda Sayan'a açtığı dava sonuçlandı.

Sinema sanatçısı Hale Soygazi'nin kendisi hakkında çeşitli iddiaların yer aldığı Artık Susma programını sunan şarkıcı ve sunucu Seda Sayan'a karşı açtığı dava sonuçlandı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen son duruşmada karar açıklandı. Buna göre; Seda Sayan, iddiayı programa taşıyan bestekar Mehmet Yüzüak ile programı yayınlayan Show TV ve prodüksiyon şirketinin 1 lira manevi tazminat ödemesine ayrıca her bir ismin ayrı ayrı kınanmalarına hükmedildi.

MURAT ŞAR, HALE SOYGAZİ'NİN OĞLU DEĞİL

Ünlü sanatçı Hale Soygazi, geçtiğimiz yıllarda Murat Şar adlı bir kişinin iddialarıyla gündeme gelmişti. Şar, Show TV'de yayınlanan bir gündüz kuşağı programına katılmış ve öz annesinin sinema sanatçısı Hale Soygazi olduğunu ve kendisinin Soygazi tarafından terk edildiğini iddia etmişti. Suçlamaları hiçbir şekilde kabul etmeyen Soygazi ise bu iddialara yönelik olarak mahkemeye başvurmuştu.

Murat Şar Hale Soygazi

Murat Şar Hale Soygazi

İstanbul 14. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından görülen davada, taraflara DNA testi yapılması kararı verilmişti. Düğümü çözecek olan DNA testi sonuçlandı. Yapılan açıklamada, Şar'ın Soygazi ile herhangi bir biyolojik bağ taşımadığı kesinleşti.

Ünlü oyuncu Ege Kökenli Hercai dizinin kadrosunda! Ege Kökenli kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Ege Kökenli Hercai dizinin kadrosunda! Ege Kökenli kimdir?

BİR YORUM YAPIN 3

Anna 2 yıl önce

Oğlu olduguna inaniyorum Küçükken hep takip edermis cok sahit cikti fakat okadar güclü bir Sahis varki belkide baba çıkmasın ortaya diye örtbas ediyorlar hakkını mahşere bırak Murat bey

Toplam 2 beğeni

Tülay 4 yıl önce

Kesinlikle oğlu bu kadar benzerlik ama kabul edemiyor işte

Toplam 10 beğeni

Nalan 3 yıl önce

Oğlu falan değildir. Hayatında doğum bile yapmamış bir kadına bu iftira neden? Neymiş de benzerlik varmış, benzerlik olsa ne olur... İnsanlar birbirine benzeyebilir. Her benzeyen biribiiryle kanı bağı mı vardır. Yapmayın... Bilmeden etmeden insanlara iftira etmeyin.

Toplam 2 Beğeni