Avlu 41.bölüm 2.fragmanı: Zerrin yaşattıklarının bedelini çok ağır ödedi!

Avlu 40.son bölümde; Zerrin, hem Kudret'i hem de Azra'yı tongaya düşürerek diri diri öldürme girişiminde bulunurken, alevlerin dört bir tarafı sarmasıyla tansiyon seviyesi yükseldi. Avlu son bölümde; Özlem, Zerrin'in kurduğu kumpası gözleriyle görüp koğuşun deposunda yangın çıktığı alarmını verirken her ikisinin yangından sağ çıkıp çıkmayacakları merak konusu oldu. Avlu 41.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 10.05.2019 00:28 GÜNCELLEME 10.05.2019 00:28

Star TV ekranlarında 2 Mayıs Perşembe tarihinde yayınlanan Avlu 40.son bölümde; Acımasızca hazırlanan kumpasa yenik düşen Murat'ın son nefesini vermeden ağzından Oktay'ın hayatta olduğu itirafının dökülmesiyle beraber Zerrin hiç vakit kaybetmeden harekete geçti. Avlu son bölümde; Murat'ın itirafının doğruluğunu sorgulayan Zerrin, tam da söylediği gibi Oktay'ın hayatını kaybetmediğini ve hastanenin yoğum bakım ünitesine kaldırıldığını öğrenmesiyle beraber onun yeniden canına kast etmek için kolları sıvadı. Necdet araştırmaları sonucu Oktay'ın yaşadığını ve Özlem'in açıklamaları sayesinde de nerede olduğunun bilgisine ulaşan Zerrin, onu öldürmeye hazırlanırken Tolga engeliyle karşılaştı. Diğer taraftan Azra ve Kudret'in de sonunu hazırlamak isteyen Zerrin, hazırlayacağı ölümcül kumpasında kendisine yardım ve yataklık için Özlem'e şantaj teklif etmesinin ardından Avlu 41.bölüm fragmanı bekleniyor. Hain komplosunu devreye geçiren Zerrin hem Kudret'i hem de Azra'ya koğuşun deposuna kapatıp ortalığı ateşe verirken, kamera kayıtlarından çıkan yangına tanıklık eden Özlem'in yangın ihbarı vermesinin akabinde Avlu 41.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

AVLU 41.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 41.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

AVLU 41.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 41.bölümü ile 9 Mayıs Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Murat’ın esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluşu Deniz’in tüm dikkatini Zerrin’e yöneltmesine sebep olur. Fakat Zerrin de karşıt hamlelerini hazırlamıştır. Oktay ve Murat’tan sonra tehlikeli oyunun sıradaki kurbanı kimdir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti