Yasak Elma Eda Ece kimdir ve kaç yaşındadır? Eda Ece'nin biyografisi

Yasak Elma dizisinde Yıldız Yılmaz karakterini oynayan ve oyunculuk performansı ile adında sıkça söz ettiren Eda Ece kimdir? İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu Eda Ece nereli ve yaşı kaçtır? İşte Eda Ece'nin boyu, kilosu ve biyografisi

Yasak Elma Eda Ece kimdir ve kaç yaşındadır? Eda Ece'nin biyografisi
Yasak Elma Eda Ece kimdir ve kaç yaşındadır? Eda Ece'nin biyografisi
GİRİŞ 03.05.2019 13:04 GÜNCELLEME 03.05.2019 13:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eda Ece 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü’nde tamamlamıştır. İkizler burcu olan Eda Ece'nin boyu 1.68 kilosu 53'dür. Başarılı oyuncu iyi derece İngilizce Almanca dillerini konuşmaktadır.

Oyunculuk kariyerine 2011 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Melis Babadağ, Burak Alkaş, Hande Katipoğlu, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerle Pis Yedili dizisinde Cimbom karakterini oynamış ve bu dizi kadrosunda 2014 yılına kadar kalmıştır.

Şimdilerde ise Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Talat Bulur, Şevval Sam, Onur Tuna, Sevda Erginci, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir gibi oyuncularla dizi kadrosunda yer almakta ve Yıldız Yılmaz karakterini oynamaktadır.

EDA ECE'NİN YER ALDIĞI BAZI PROJELER

Pis Yedili - Cimbom
Beni Böyle Sev - Zeyno
İlişki Durumu: Karışık - Elif
Yasak Elma - Yıldız Yılmaz

Yasak Elma Yıldız Yılmaz

YILDIZ YILMAZ KİMDİR?

Gencecik yaşına rağmen hayatından sıkılmıştır. Ona göre mutluluğun anahtarı zengin bir koca bulup evlenmek ve lüks içinde bir hayat yaşamaktır. Sosyeteye ve lüks insanlara hayranlık duyar. Yıllar sonra Ender’in teklifiyle hayatının değişebileceğini anlayıp, aklını Halit’i tavlamak ve onun karısı olabilmek için kullanacaktır.

YORUMLAR 1
  • erdal erman amasya 4 yıl önce Şikayet Et
    merhaba seni pis yediliden herşeyden çok ama çok ölesiye fanatik olarak sevenlerdenim,bana bi imzalı resmini gönderirmisiniz. erdal erman istasyon cad huzur apt no 11 kat 1 daire 3 05100 amasya saygılarımla...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum