Akın Akınözü'nün Hercai'deki dönüm noktası! Oyunculuğunu etkileyen olay

Dizi dünyasına farklı bir soluk getiren Hercai projesinin kilit ismi Akın Akınözü, kameralara konuşarak kendisiyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Hercai yapımında Miran karakteriyle gönüllere taht kuran Akın Akınözü, yaptığı önemli imaj değişikliği sayesinde bu rolü kaptığının altını çizerek dizinin temasıyla ilgili samimi açıklamalar gerçekleştirdi.

Akın Akınözü'nün Hercai'deki dönüm noktası! Oyunculuğunu etkileyen olay
Akın Akınözü'nün Hercai'deki dönüm noktası! Oyunculuğunu etkileyen olay
GİRİŞ 03.05.2019 23:25 GÜNCELLEME 03.05.2019 23:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesine sahip Hercai yapımının övgü üstüne övgü toplayan baş rol oyucusu Akın Akınözü, Dizi TV kameralarına gerek rolüyle gerekse dizinin senaryosuyla ilgili tutkunlarını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Sosyal platformlarda da büyük ölçüde ses getiren Hercai projesinde üstlendiği Miran karakteriyle seyircinin takdirini kazanmayı başaran Akın Akınözü, bu diziye başlamadan önce kendisiyle ilgili ciddi imaj değişikliğine gittiğini açıkladı. Aynı zamanda Hercai ekibiyle beraber çalışmaya başlamadan önce yaptığı bu imaj değişikliği sayesinde Miran rolünün kendisine uygun görülerek projede yer aldığını vurgularken yine bu rolün ağzının suyunun suyunu akıttığına yönelik samimi itiraflarda bulundu. İşte, Hercai projesiyle tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Akın Akınözü'nün yaptığı o açıklamalar...

Hercai 8.bölüm fragmanı: İki arada bir derede kalıyor! Aklı ve kalbi...

hercai akın akınözü

Aşk, ve intikam. Birbiri ile savaşan iki zıt duygu. Hercai dizisinin temasında bunlar var.

 

 

Karakterinin çatışma odaklı olmasının ağzının suyunu akıttığını vurgulayan Akın Akınözü, “Zaten hikayeler bu çatışmalardan çıkıyor.Senaristimiz müthiş bir çatışma vermiş, benim karakterim adına. Oyuncunun gerçekten ağzının suyunun aktığı bir durumdur. Çünkü biz çatışmalar üzerinden oynarız.Burada da çok güçlü bir çatışma var. Bu çatışma da oyuncu olarak bana bir sürü keşif yaptırıyor. Bir sürü farklı duyguyu yaşatıyor. Ondan dolayı her yeni bölüm benim için yeni bir heyecan oluyor” itirafını gerçekleştirdi.

atv

Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü, “Bu imaj değişikliği de aslında bana bu projeyi getirdi diyebilirim. Çünkü bu yeni imajım bu karakter için uygun bulundu. Ve bu şekilde ben bu proje ile yola çıkmış oldum. Uzun saçlıydım ve sakalsızdım, kirli sakal tutuyordum. Şimdi hem sakallıyım hem de saçımı kısalttım. Bu ciddi bir değişiklik” şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR 1
  • Afra Çözkar 4 yıl önce Şikayet Et
    Akin akinozunun baska fotografi da var mi onu cok seviyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor