Kuzgun 14.bölüm fragmanı: Dila'nın hatası kendisine pahalıya mal olacak!

Kuzgun 13.son bölümde; Bora'nın yaşamını yitirmesi üzerine polis ekipleri tarafından emniyete götürülen Kuzgun ve Kudret arasında büyük bir yüzleşme yaşanırken, Dila'yla ilgili kuşkuları iyiden iyiye kafasını kurcalamaktadır. Kuzgun son bölümde; Kuzgun, okuduğu günlükte Dila'nın kendisine hainlik ettiğini öğrenmesiyle derinden sarsılarak yüreği tarifi mümkün olmayan bir acı ve üzüntüyle kaplandı. Kuzgun 14.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 15.05.2019 12:56 GÜNCELLEME 15.05.2019 12:56

Star TV ekranlarında 8 Mayıs Çarşamba tarihinde yayınlanan Kuzgun 13.son bölümde; Boran'ın cinayete kurban gitmeden önce Dila'nın zannettiği kadar masum biri olmadığı, arkasından işler çevirdiği ve kendisinden sakladığı gizemli dünyasından dem vurması sonucunda Kuzgun'un aklı allak bullak oldu. Kuzgun son bölümde; Kuzgun, içi içini kemiren kuşkularını ve gün yüzüne çıkmayan sır dolu gerçekleri bir kenara bırakarak Dila için büyüleyici bir doğum günü organize ederek tüm olumsuz düşüncelerden sıyrılıp kendini aşkın dayanılmaz etkisine kaptırır. Ne yaparsa yapsın Dila'ya hiçbir şekilde toz kondurmayan ve onun kötülük yapabileceğine ihtimal bile vermek istemeyen Kuzgun yalnızca ona tamamen güven duymak isterken başına gelecek sarsıcı olaydan habersiz bir şekilde beraber muazzam bir gece geçirmelerinin ardından Kuzgun 14.bölüm fragmanı bekleniyor. Dila ise, ya yoluna Kuzgun'la beraber yalanlardan ve gizli işlerden uzak bir şekilde devam edecektir ya da Kuzgun'a hainlik etmeyi göze alarak babasının özgürlüğünü eline almasını ve ailesinin güzel bir yaşam sürmesine yardım edeceğine dair iki seçenek sunulmasının akabinde Kuzgun 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuzgun'un eline geçen günlükte tam da Bora'nın söylediği gibi kendisine hainlik ettiğiyle yüzleşmesiyle tüm hayallerinin suya düşmesinin sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

 

 

KUZGUN 14.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş'ın üstlendiği ve AY Yapım imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan kaliteli ve iddialı dizi projesi Kuzgun 14.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KUZGUN 14.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmen koltuğunda Bahadır İnce'nin oturduğu ve senaryosunu ise Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün Toptaş'ın kaleme aldığı Kuzgun 14.bölümüyle 14 Mayıs Çarşamba tarihinde Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

KUZGUN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuzgun son bölümde; Baygın haldeki Kuzgun ve Dila, kendilerine geldiklerinde polisler de Bora’nın evine gelmiştir. Ortada, açıklaması hem Kuzgun hem de Dila için çok zor ve şaşırtıcı bir durum vardır. Emniyete götürüldüklerinde Kuzgun, Kudret ile ilk kez karşı karşıya gelir. Öte yandan Bora’nın öldürülmeden önce Dila’nın ihaneti ve büyük sırrıyla ilgili sözleri Kuzgun’un aklına takılmışken, Kartal da, Kuzgun’un arabasındaki takip cihazını bulur. Kuzgun’un içine Dila’yla ilgili büyük bir şüphe de düşer. Hainin kim olduğunu öğrenmek için bir oyun kurar. Öte yandan Kuzgun, Dila’nın kendisine doğum gününde verdiği “karışık kaset”i aylar sonra ilk kez dinler. Kuzgun ve Dila’yı en derin acılarının ve yaralarının açılacağı çok zorlu bir yüzleşme beklemektedir.

kuzgun

Öte yandan Rıfat’ın temyiz duruşma tarihi belli olur. Bu gelişme, Kuzgun ile Dila arasında mayınlı bir bölge gibi durur. En ufak bir yanlış adımda, aşklarında geri dönüşü olmayan yaralara gebedir. Şüphelerin, yüzleşmelerin, varlığını koruyan sırların gölgesinde, Dila’nın doğum günü tarihi gelir. Kuzgun, Dila’ya çok özel bir doğum günü sürprizi hazırlar. O gece Kuzgun ile Dila asla unutamayacağı bir gece yaşayacaktır. Kuzgun’un Dila’dan tek isteği, Dila’ya güvenmektir. Dila da sadece bu aşkta kaybolmayı istemektedir. Ancak hayallerle, gerçekler arasındaki uçurum yeni günle birlikte kendini gösterir. Kuzgun’dan gizli Kudret’le işbirliği yapan Dila, Behram’la ilgili çok değerli bir bilgi edinir. Dila’nın önünde şimdi, ya Kuzgun’un yanında yer alma şansı vardır ya da Kuzgun’a ihanet etme pahasına, babasının özgürlüğüne, ailesinin temiz bir hayata kavuşacağı keskin bir yol ayrımı vardır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?