Hercai 10.bölüm fragmanı! Azat, sır gibi saklanan gerçeğe şahit oluyor!

Hercai 9.son bölümde; Reyyan'ın Azat'la evlilik gerçekleştirmeyeceği gelişmesiyle derin bir nefes alan Miran, sevdiği kadını kendisine ördüğü duvarları yıkmak adına her şeyini ortaya koydu. Hercai son bölümde; Azize, yalanlarla dolu dünyanın içine hapsettiği Miran'ı ömrü boyunca unutamayacağı ağır bir oyun hazırlayarak Şadoğlu ailesini paramparça etme girişiminde bulundu. Hercai 10.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 17.05.2019 23:20 GÜNCELLEME 17.05.2019 23:20
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 10 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanan Hercai 9.son bölümde; İntikam ateşiyle yanıp kavrulan ve planlarını uygulayabilmek noktasında doğru yeri ve zamanı bekleyen Azize, Şadoğlu ailesini yerle bir edebilmek hedefiyle çevirdiği dümene esas gerçeklerden haberi olmayan Miran'ı da alet etti. Hercai son bölümde; Miran'ı, Şadoğlu ailesine karşı tamamen gerçek dışı sözlerle dolduruşa getirerek kin ve öc alma duygusuyla bilenmesi için elinden geleni ardına koymazken diğer taraftan da yalanlarının her an ortaya çıkabilme ihtimalinden ötürü de diken üstündedir. Öz babasının Hazar olduğunu bilmeyen ve annesine dair duyduğu her şeyin koca bir yalandan ibaret olduğundan bir haber yaşayan Miran, Reyyan'ın Azat'ın eşi olmaktan vazgeçtiği haberine ulaşmasıyla etekleri zil çalarak yeniden tüm umutları filizlenmeye başladı. Nasuh, üzerine toz kondurmadığı Yaren'in döndürdüğü gizli işleri ve ailesine karşı yaptığı öğrenmesiyle derinden sarsılmasının ardından Hercai 10.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan Arslanbey'lerin Şadoğlu ailesi için haciz işlemleri başlatmasıyla kan beynine sıçrayan Nasuh'un yaşadığı sinir harbiyle Reyyan'ı tekme tokat dövmesinin  akabinde Hercai 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Miran ise sürpriz bir çıkışa imza atarak haciz borçlarının komple silinmesi karşılığında Reyyan'la bir kez daha hayatını birleştirmek istediğini dile getirmesinin sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

Hercai'de ağzı bir karış açık bırakan olay! Kimse olanlara inanamadı...

HERCAİ 10.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Banu Akdeniz’in üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu Mia Yapım imzasıyla ATV ekranlarına taşınan Hercai 10.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

HERCAİ 10.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Oya Unustası, Serhat Tulumluer, İlay Erkök, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu ve Tansu Taşanlar gibi isimlerin oluşturduğu Hercai 10.bölümüyle 17 Mayıs Cuma tarihinde ATV ekranlarında yayınlanacak.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hercai son bölümde; Reyyan yaşadıklarından uzaklaşabilmek ve doğru kararı verebilmek için Melike'nin köyüne gider ama Miran, Reyyan'ı orada da bulur. İkili bir kere daha hesaplaşırken Miran, Reyyan'ı yeniden kendisine güvenmesi için ikna etmeye çalışmaktadır. Reyyan'ın gidişiyle yıkılan Azat'ın hemen pes etmeye niyeti yoktur. Reyyan'ın söylediklerini kabul edemeyen ve kendi kulaklarımla duymadan inanmam diyen Azat harekete geçer. Diğer yandan düşmanla iş çevirirken babasına yakalanan Yaren'i büyük bir sürpriz beklemektedir. Kızının yaptıklarını öğrenen ve daha fazla sabrı kalmayan Cihan gemileri yakmaya karar verir.

YORUMLAR 17
  • ŞİLAN 4 yıl önce Şikayet Et
    İntikamdan dogan buyuk bir ask masalı/ masala yakısan iki güzel insan var MİRREY
    Cevapla
  • Habibe habibe (H) 4 yıl önce Şikayet Et
    Filime bayildim ya. mukemel bir filim cekmissiniz her cuma bayilarak izliyoruz ailece sizleri seviyoruzzzzz ayse/habibe
    Cevapla
  • ayse ayse 4 yıl önce Şikayet Et
    Miranla reyhan cokyakisiyo azad filimden cikarin. Filimi bozuyo miran cok yakisikli
    Cevapla
  • F azat 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın sinirlerini bozmayın Azatı mı diziden çıkarsınlar bence siz gerçekleri kabullenemeyenlerdensiniz .
    Cevapla
  • Sevin su 4 yıl önce Şikayet Et
    O nasuh un sakalarini tek tet yollayasim geliyor gicik sevmiyorum zavali reyyan çektikleri bitmiyor.
    Cevapla
  • Habibee44 ayse 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok doru bir laf soylemisin
    Cevapla
  • Sevin su 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk defa hercai izlerken 9bölüm de reyyan nın yediği dayak yüzün den ağladim yüreğim paramparça oldu
    Cevapla
  • ayse habibe 4 yıl önce Şikayet Et
    Haklisin bende
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak