Yasak Elma 46.bölüm fragmanı: Ender zaferinin tadını doyasıya çıkarıyor!

Yasak Elma 45.son bölümde; Şahika, türlü entrikalar eşliğinde süregelen güç savaşının tam ortasına pimi çekilmiş bomba gibi düşerek Ender'in kurmuş olduğu saltanatı yerle bir edebilmek için planlarını ilmek ilmek işledi. Yasak Elma son bölümde; Ender, Yıldız'ın toz pembe hikayesini bıçak gibi kesip ondan ebediyen kurtulabilmek noktasında devreye Sevda adında yeni bir asistan kadını devreye soktu. Yasak Elma 46.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 20.05.2019 23:21 GÜNCELLEME 20.05.2019 23:21

Fox TV ekranlarında 13 Mayıs Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 45.son bölümde; Halit ve Yıldız'ın beraberliğinin kesinkes noktalanması adına çalışmalarını asla pes etmeden sürdüren Ender saman altından su yürüterek Yıldız'ın geldiği gibi gitmesi için vurucu planını hayata geçirdi. Yasak Elma son bölümde; Ender, Sevda isminde yeni bir asistan kadını Halit'in aklını çelmesi için çalıştığı şirkete gönderip onu Yıldız'ın tuttuğunu zannetmesini sağlayıp ikilinin birlikteliğini tamamen sonlandırmayı hedeflerken, Şahika ise Ender'in sahip olduğu her şeyi elinden alabilmek noktasında harekete geçti. Yiğit'in şirkete annesini bulmak için geldiğini ve Ender'in annesinin olduğunun düşündüğünü itiraf etmesi üzerine eline çok büyük bir koz geçen Şahika, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek ve Ender'in sonunu hazırlayacak planını uygulamaya alabilmek için Yiğit'le güçlerini birleştirerek bundan böyle ortak amaçlar doğrultusunda aynı tarafta yer aldılar. Diğer taraftan sürpriz bir gelişme yaşanarak Yiğit, ve şans eseri yollarının kesiştiği Yağmur arasında farklı bir çekim etkisi oluşmasının ardından Yasak Elma 46.bölüm fragmanı bekleniyor. Halit'i boşanma düşüncesinden vazgeçirmek için elinden geleni ardına koymayan Yıldız ise Caner ve Zehra'nın herkesten gizli bir şekilde yürüttüğü ilişkiyi elinde koz olarak tutarak Zehra'yı kendi amaçları doğrultusunda yönlendirmeye çalışmasının akabinde Yasak Elma 46.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.bölüm fragmanı? Kanını asla yerde bırakmadı

YASAK ELMA 46.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 46.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YASAK ELMA 46.BÖLÜM 2.FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA 46.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 46.bölümüyle 20 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Ender, Şahika’yla yıllar sonra karşılaşmanın şaşkınlığını yaşar ve bundan hiç hoşlanmazken, bir taraftan da Yıldız’dan tamamen kurtulmak için kusursuz bir plan yapar. Kimsenin hesaba katmadığı şey ise Şahika’nın gelişidir ve bu bütün dengeleri alt üst edecektir.

Yıldız, Caner ve Zehra birlikteliğini kullanarak Zehra’ya istediklerini yaptırmaya çalışırken, Halit’i geri kazanmanın peşindedir. Yiğit planına nasıl devam edeceğini düşünürken, beklemediği bir teklifle karşılaşır.